: Inicio » Deportes, Portada » L’Olleria se engancha al «tren» del ascenso.

UD Carcaixent «B» 1-2 L’Olleria CF

L’Olleria CF consiguió este fin de semana tres puntos fundamentales frente a la UD Carcaixent «B» con los que se engancha al «tren» del ascenso compuesto por cinco equipos en dos puntos luchando por la plaza de promoción.

La UD Carcaixent no pudo frenar las jugadas de ataque ni la circulación de balón de los ollerienses, que por ocasiones de gol creadas (penalti errado incluido), mereció un resultado más amplio. Dominio absoluto en la primera parte y algo más equilibrado en la segunda. Jose Jaime Alemany (39′)  y Rafa Gil (47′) firmaron los goles visitantes en un encuentro en que los hombre de Salvador Estruch vuelven sin verse amonestados por ninguna tarjeta.

Ocho jornadas para el final

La situación en la clasificación tras este triunfo permite soñar a los ollerienses con premio al final de la liga.  Ocupa la 6ª plaza pero a dos puntos del segundo puesto.  Las buenas noticias son que CD Llosa 2º, CF Promeses Sueca 3º y CD Chella 5º,  tienen una jornada sin puntuar, que será la que les enfrente a cada uno de ellos al excluido Algemesí.  De  mantenerse el rumbo, l’Olleria visitará a dos rivales directos,  Almussafes (22/4) y Promesas Sueca (29/4).  Son 24 puntos en juego, todo un mundo en una liga tan competida, pero a día de hoy podemos decir que los ollerienses dependen de si mismos para asaltar esa codiciada segunda plaza. Para ello deberan mantener el nivel de juego actual las ocho jornadas que tienen por delante.

Paso a paso

La próxima jornada, sábado 3 de marzo,  La Solana recibe a la SD Sueca, equipo que ocupa la novena plaza y que está a cuatro puntos del descenso, por lo que no pondrá las cosas fáciles a los ollerienses. La cita que ningún aficionado se debería perder será a las 16:00 h

________________________________

L’Olleria CF va aconseguir aquest cap de setmana tres punts fonamentals enfront de la UD Carcaixent «B» amb els quals s’enganxa al «tren» de l’ascens compost per cinc equips en dos punts lluitant per la plaça de promoció d’ascens.

La UD Carcaixent no va poder frenar les jugades d’atac ni la circulació de pilota dels ollerians, que per ocasions de gol creades (penal errat inclòs), va merèixer un resultat més ampli. Domini absolut en la primera part i una miqueta més equilibrat en la segona. Jose Jaime Alemany (39 ‘) i Rafa Gil (47’) van signar els gols visitants en un encontre en què els ollerians tornen sense veure amonestats per cap targeta.

Vuit jornades per al final

La situació a la classificació després d’aquest triomf permet somiar als ollerians amb premi al final de la lliga. Ocupa la 6a plaça però a dos punts del segon lloc. Les bones notícies són que CD Llosa 2n, CF Promeses Sueca 3r i CD Xella 5è, tenen una jornada sense puntuar, que serà la que els davant a cada un d’ells al exclòs Algemesí. De mantenir el rumb, l’Olleria visitarà a dos rivals directes, Almussafes (22/04) i Promeses Sueca (29/4). Són 24 punts en joc, tot un món en una lliga tan competida, però a dia d’avui podem dir que els ollerians depenen de si mateixos per assaltar aquesta cobejada segona plaça. Però per a això han de tractar com a autèntiques «finals» les vuit jornades que tenen per davant.

Pas a pas

La propera jornada, dissabte 3 de març, la Solana rep a la SD Sueca, equip que ocupa la novena plaça i que està a quatre punts del descens, de manera que no posarà les coses fàcils als ollerians. La cita a la qual cap aficionat s’hauria de perdre serà a les 16:00 h

 

 

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com