: Inicio » Deportes, Portada » Lluís Barbe y Lorena González ganan la Egyptian Race l’Olleria

Marca 22/05/2018

L’Olleria acogió la Egyptian Race, decimocuarta prueba de la Liga Española de carreras de Obstáculos. A la localidad valenciana acudieron Lluís Barbe, Omar Ruda, Damián Espasandin, Asier Landart, Nilton Monteiro, Ángel Sánchez, Cristhian Zarta en chicos y Lorena González, Paula Esteiro, Andrea Montero, Sofía Bernabéu, Natalia Gurchencova, Gemma Ibáñez en chicas, que se enfrentaron a un trazado de 11 kilómetros y 30 obstáculos distribuidos entre zona de montaña combinada con tramos urbanos. Desde muy temprano Lluís Barbe empezó a marcar distancia, con un grupo perseguidor en el que fueron posicionándose Alberto Dos Reis, Carlos Revert, Asier Landart y Antonio Ballester. El tramo de montaña realizó una importante selección en la carrera, llegando los racers muy separados al tramo final de la prueba.

Lluís Barbe entró con una considerable ventaja en la zona final, superando sin problemas la combinación de obstáculos de la zona del polideportivo y se impuso sobre Carlos Revert que entró en segunda posición, con Alberto Dos Reis tercero, superó en el esprint final a Nilton Monteiro que entraba cuarto, pero un despiste de Alberto Dos Reis, que no salió en su tanda, le costó la descalificación y adjudicaba la tercera plaza a Nilton Monteiro.

En categoría femenina Lorena González se adjudicó la victoria tras llegar al recinto final del polideportivo con amplia ventaja sobre Paula Esteiro y Sofía Bernabéu, que se atascaron en el primer multiobstaculo, siendo alcanzadas allí por Natalia Gurchencova. Sofía Bernabéu consiguió superar el obstáculo y afrontar los últimos manteniendo la segunda plaza, siendo la tercera posición para Paula Esteiro.

ver noticia original en Diario Marca

___________________

L’Olleria va acollir la Egyptian Race, catorzena prova de la Lliga Espanyola de carreres d’obstacles. A la localitat valenciana van acudir Lluís Barbe, Omar Ruda, Damià Espasandin, Asier Landart, Nilton Monteiro, Ángel Sánchez, Cristhian Zarta en nois i Lorena González, Paula Esteiro, Andrea Montero, Sofia Bernabéu, Natalia Gurchencova, Gemma Ibáñez en noies, que es van enfrontar a un traçat de 11 quilòmetres i 30 obstacles distribuïts entre zona de muntanya combinada amb trams urbans. Des de molt d’hora Lluís Barbe va començar a marcar distància, amb un grup perseguidor en el qual van ser posicionant Alberto Dos Reis, Carlos Revert, Asier Landart i Antonio Ballester. El tram de muntanya va realitzar una important selecció en la carrera, arribant els racers molt separats al tram final de la prova.

Lluís Barbe va entrar amb un considerable avantatge a la zona final, superant sense problemes la combinació d’obstacles de la zona del poliesportiu i es va imposar sobre Carlos Revert que va entrar en segona posició, amb Alberto Dos Reis tercer, va superar en l’esprint final a Nilton Monteiro que entrava quart, però una badada d’Alberto Dos Reis, que no va sortir en la seva tanda, li va costar la desqualificació i s’adjudicava la tercera plaça a Nilton Monteiro.

En categoria femenina Lorena González es va adjudicar la victòria després d’arribar al recinte final del poliesportiu amb ampli avantatge sobre Paula Esteiro i Sofia Bernabéu, que es van embussar en el primer multiobstaculo, sent assolides allà per Natalia Gurchencova. Sofia Bernabéu va aconseguir superar l’obstacle i afrontar els últims mantenint la segona plaça, sent la tercera posició per a Paula Esteiro.

////////////////////////////////////

Clasificaciones finales  CRONO4SPORTS


© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com