: Inicio » Cursos/Empleo, Portada » Ayuntamiento ofrece tres becas para el CampusTec de Alcoi

 

El Ayuntamiento de l’Olleria, a través de la Concejalía de Promoción Económica ofrece, un año más, 3 beques per al Campus Tec d’Alcoi. Un campus tecnológico de verano organizado por la Universitat Politécnica en Alcoy

Pueden optar a ellas alumnos de ESO, Bachillerato o ciclos formativos que estén empadronados en l’Olleria. Los jóvenes podrán disfrutar de una actividad de ocio alternativo durante las vacaciones de verano, con la filosofía de aprender en ámbitos tales como la robótica, el diseño y fabricación digital, la programación de interfases y el desarrollo de videojuegos.

Campus Tec: Un campamento tecnológico de verano, organizado por el campus de Alcoy de la UPV (del 2 de julio hasta el 13 de julio) que permitirá a los jóvenes disfrutar de una actividad de ocio alternativo durante las vacaciones de verano , con la filosofía de aprender en ámbitos tales como la robótica, el diseño y fabricación digital, la programación de interfases y el desarrollo de videojuegos.
Los interesados ​​deberán ponerse en contacto con la AEDL: 607547643 o adl@lolleria.org antes de las 15:00 h. del viernes 22 de junio 2018. Para hacer la selección de los aspirantes se tendrá en cuenta, además del cumplimiento de los requisitos, el orden de inscripción por Registro de Entrada del Ayuntamiento.

http://www.lolleria.org/3-beques-campus-tec/

__________________

L’Ajuntament de l’Olleria, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica ofereix, un any més, 3 beques per al Campus Tec d’Alcoi. Un campus tecnològic d’estiu organtizat per la Univeristat Politècnica a Alcoi

Poden optar a elles alumnes d’ESO, Batxillerat o cicles formatius que estiguen empadronats a l’Olleria. Els joves podran gaudir d’una activitat d’oci alternatiu durant les vacances d’estiu, amb la filosofia d’aprendre en àmbits com ara la robòtica, el disseny i fabricació digital, la programació d’interfases i el desenvolupament de videojocs.

  • Campus Tec: Un campament tecnològic d’estiu, organitzat pel campus d’Alcoi de l’UPV ( del 2 de juliol fins el 13 de juliol) que permetrà als joves gaudir d’una activitat d’oci alternatiu durant les vacances d’estiu, amb la filosofia d’aprendre en àmbits com ara la robòtica, el disseny i fabricació digital, la programació d’interfases i el desenvolupament de videojocs.
  • Les persones interessades s’hauran de posar en contacte amb l’AODL: 607 547 643 o adl@lolleria.org abans de les 15:00 h. del  divendres 22 de juny 2018. Per fer la selecció dels aspirants es tindrà en compte, a més del compliment dels requisits, l’ordre d’inscripció per Registre d’Entrada de l’Ajuntament.
  • http://www.lolleria.org/3-beques-campus-tec/

 

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com