: Inicio » Cine/Espectáculos, Portada » Nits d’estiu: Jazzmátics

 

 

Nits d’estiu,  cierra sus actuaciones de la temporada con la actuación de Jazzmátics el próximo sábado 28 de julio a las 23h en el patio de la Casa Santonja.

La principal virtud de este grupo de Benissa (Alicante) , es la de versionar temas populares hasta convertirlos en excelentes temas de jazz.  El cuarteto compuesto por Remei Giner (cantante), Santi Ferrer (trompeta), Pere Ortolá (piano) y Alfred Roselló (contrabajo) se presenta por primera vez en l’Olleria, y no dejará indiferente a nadie, sea o no amante del buen jazz.

__________________

Nits d’estiu, tanca les seues actuacions de la temporada amb l’actuació de Jazzmátics el proper dissabte 28 de juliol a les 23h al pati de la Casa Santonja.

La principal virtut d’aquest grup de Benissa (Alacant), és la de versionar temes populars fins convertir-los en excel·lents temes de jazz. El quartet compost per Remei Giner (cantant), Santi Ferrer (trompeta), Pere Ortolà (piano) i Alfred Roselló (contrabaix) es presenta per primera vegada a l’Olleria, i no deixarà indiferent a ningú, siga o no amant del bon jazz.

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com