: Inicio » Moros y Cristianos, Portada » Publicación de Fiestas y presentación del «Libro» 2018

Este viernes las fiestas de l’Olleria se ponían en marcha con la tradicional Publicación de Fiestas y presentación del «Libro», paso previo a la Proclamación el próximo 24 de agosto.  Los actos comenzaron con el tradicional desfile de toda la comitiva festera, que en esta ocasión comenzó en la calle San Juan Ribera calle próxima al Hospital Juan Bautista, donde el «publicador de fiestas» ofreció una recepción a la comitiva y amistades.  Posteriormente, la comitiva se desplazó como viene siendo habitual hasta la plaza de la Vila. Desde el balcón del antiguo Ayuntamiento, Juan Ricardo Ruano, persona que lo ha sido todo en el mundo festero, realizó el pregón de la publicación de fiestas a los asistentes. De vuelta al Cine Goya, y con todos los estandartes trás la mesa oficial, se procedió a la entrega de placas conmemorativas y la posterior presentación del libro a cargo de Angel Cano,  y entrega de los mismos a todos los cargos festeros.

Penúltimo acto de la reina  Marta Mompó Borrás  y a  Adriana Dragón Egéa  como reina infantil que el día de la Proclamación daran paso a la nueva reina, Gabriela Alvarez Evangelista y al festero mayor infantil Marc Vidal Oviedo.

La Capitanía Cristiana a cargo de la filà Valencians,  será representada por Carles Canet Ferrero  como Capitán, y Jose Boluda Vicent como embajador.   Por parte Mora  seran Jorge Navarro Soler y Herminio Such Borrás, como Capitán y embajador respectivamente en representación de la filà Corda Curta.

_________________

Aquest divendres les festes de l’Olleria es posaven en marxa amb la tradicional Publicació de Festes i presentació del «Llibre», pas previ a la Proclamació el proper 24 d’agost. Els actes van començar amb la tradicional desfilada de tota la comitiva festera, que en aquesta ocasió va començar al carrer Sant Joan Ribera carrer pròxim a l’Hospital Joan Baptista, on el «publicador de festes» va oferir una recepció a la comitiva i amistats. Posteriorment, la comitiva es va desplaçar com és habitual fins a la plaça de la Vila. Des del balcó de l’antic Ajuntament, Juan Ricardo Ruano, persona que ho ha estat tot en el món fester, va realitzar el pregó de la publicació de festes als assistents. De tornada al Cine Goya, i amb tots els estendards darrere la taula oficial, es va procedir al lliurament de plaques commemoratives i la posterior presentació del llibre a càrrec d’Angel Cano, i lliurament dels mateixos a tots els càrrecs festers.

Penúltim acte de la reina Marta Mompó Borrás i Adriana Dragón Egea com a reina infantil que el dia de la Proclamació donaran pas a la nova reina, Gabriela Álvarez Evangelista i al fester major infantil Marc Vidal Oviedo.

La Capitania Cristiana a càrrec de la filà Valencians, serà representada per Carles Canet Ferrero com Capità, i Jose Boluda Vicent com a ambaixador. Per part Mora seran Jorge Navarro Soler i Herminio Such Borrás, com a Capità i ambaixador respectivament en representació de la filà Corda Curta.

.


 PROGRAMA D’ACTES FESTES PATRONALS I DE MOROS I CRISTIANS 2018


.

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com