: Inicio » Educación y Salud, Portada » II marxa Run Càncer el pròximo 22 de septiembre

Ajuntament de l’Olleria, 5 de septiembre de 2018

El próximo 22 de septiembre tendrá lugar en el Olleria la II edición de la marcha Run Cáncer de l’Olleria. La marcha tendrá un recorrido de 6’5 km, por el entorno de l’Olleria y el casco urbano y está organizada por la Asociación española contra el cáncer, la Asociación luz y el Ayuntamiento de l’Olleria. La salida está prevista para las 18: 30h. desde las pistas de atletismo del Polideportivo Municipal.

La marcha tendrá un carácter eminentemente festivo y en ella podrán participar todo tipo de personas. Además, habran actividades complementarias en el polideportivo como carreras infantiles, baile y castillos inflables

El precio de la inscripción es de 3 € y la recaudación irá destinada íntegramente a diversos proyectos de investigación contra el cáncer. Los dorsales se pueden comprar:

En la Casa Abadía y el Centro Social, desde hoy 5 de septiembre, de lunes a viernes de 18 a 20:30.
En la plaza del Convent los sábado 8 y 15 de septiembre de 10 a 13horas.
El mismo día de la prueba en las pistas de atletismo del Polideportivo municipal, antes de la marcha, de 17 a 18h.

_____________________________________

El pròxim 22 de setembre tindrà lloc a l’Olleria la II edició de la marxa Run Càncer de l’Olleria. La marxa tindrà un recorregut de 6’5 km, per l’entorn de l’Olleria i el casc urbà i està organitzada per l’Associació espanyola contra el càncer, l’Associació llum i l’Ajuntament de l’Olleria. L’eixida està prevista per a les 18:30h. des de les pistes d’atletisme del Poliesportiu Municipal.

La marxa tindrà un caràcter eminentment festiu i en ella podran participar tot tipus de persones. Hi hauran, a més a més, activitats complementaries en el poliesportiu com carreres infantils, balls i Castells unfalbles.

El preu de la inscripció és de 3€ i la recaptació anirà destinada íntegrament a diversos projectes d’investigació contra el càncer. Els dorsals es poden comprar:

    A la Casa Abadia i el Centre Social, des de hui 5 de setembre, de dilluns a divendres de 18 a 20:30.
    A la plaça del Convent els dissabte 8 i 15 de setembre de 10 a 13hores.
    El mateix dia de la prova a les pistes d’atletisme del Poliesportiu municipal, abans de la marxa, de 17 a 18h.

 

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com