: Inicio » Deportes, Portada » L’Olleria CF, continúa buscando «el punto» a Regional Preferente.

Racing Rafelcofer CF 4-1 L’Olleria CF

L’Olleria CF, continúa buscando «el punto» a Regional Preferente.

Segunda jornada de liga, y los ollerienses tras una excelente primera parte, se vuelven de vacio en su encuentro frente al debutante Racing Rafelcofer.   Tal y como ocurrió en el primer encuentro, la portería olleriense recibía un gol en los primeros minutos, en esta ocasión en el minuto 4.  Omar Cortés neutralizaba este tanto en el minuto 20. Por juego y ocasiones los visitantes merecieron algo más en la primera parte.  Lamentar la lesión de Jorge Corella que tuvo que abandonar el campo en el 12′.

La segunda parte  también comenzó con un gol «tempranero» de Rafelcofer, (62′), el resto del encuentro, los locales solo tenían que gestionar el resultado, aguantar y aprovechar ocasiones y contragolpes (72′ y 90′). El campo, bastante estrecho tampoco contribuyó al juego olleriense,  factor que si aprovecharon los locales para realizar su «futbol directo» donde los errores de unos y los aciertos de otros volvieron a dejar sin premio a  l’Olleria CF.  Hay plantilla, hay equipo, pero falta «limar» esos detalles que marcan la diferencia en los resultados.

La próxima jornada visita la Solana,  U.D. Portuarios-Disarp.  Equipo que acabó situado en el 15º puesto,  pero que no pasó ningún apuro para mantener la categoría.  Un interesante encuentro en el que el equipo de Juanjo Antolí tendrá la oportunidad de demostrar todo su potencial.

____________________

L’Olleria CF, continua buscant «el punt» de Regional Preferent.

Segona jornada de lliga, i els ollerians després d’una excel·lent primera part, es tornen de buit en el seu partit contra el debutant Racing Rafelcofer. Tal com va passar en la primera trobada, la porteria olleriana rebia un gol en els primers minuts, en aquesta ocasió en el minut 4. Omar Cortés neutralitzava aquest gol en el minut 20. Per joc i ocasions els visitants van merèixer alguna cosa més a la primera part. Lamentar la lesió de Jorge Corella que va haver d’abandonar el camp al 12 ‘.

La segona part també va començar amb un gol «matiner» de Rafelcofer, (62 ‘), la resta de la trobada, els locals només havien de gestionar el resultat, aguantar i aprofitar ocasions i contraatacs (72’ i 90 ‘). El camp, bastant estret tampoc va contribuir al joc olleriana, factor que si van aprofitar els locals per realitzar el seu «futbol directe» on els errors d’uns i els encerts d’altres van tornar a deixar sense premi a l’Olleria CF. Hi ha plantilla, hi ha equip, però falta «llimar» aquests detalls que marquen la diferència en els resultats.

La propera jornada visita la Solana, U. Portuaris-Disarp. Equip que va acabar situat al 15è lloc, però que no va passar cap dificultat per mantenir la categoria. Un interessant partit en què l’equip de Juanjo Antolí tindrà l’oportunitat de demostrar tot el seu potencial.

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com