: Inicio » Noticias, Portada » 9 ollerienses en el sorteo para formar parte de Jurados Populares

Listado de candidatos a jurado popular en Valencia para 2019 y 2020

El sorteo celebrado determina las cerca de 3.000 personas ( 9 de l’Olleria), que pueden ser elegidas para formar parte de un jurado popular

La Audiencia Provincial de Valencia ha dado a conocer el listado  de personas que pueden formar parte de un jurado popular entre los años 2019 y 2020. El sorteo, que se celebra con un periodo bienal, determina las personas que se encuentran entre las candidatas para formar parte de un jurado popular en los procesos que sea necesario. Cada provincia determina su propio sorteo y en este caso se encuentran las personas elegidas que se encuentran censadas en la provincia de Valencia.

Consulte el listado completo, que ha sido publicado por el BOP y es de acceso público, para consultar quién está entre los candidatos para formar parte de un jurado popular en Valencia entre los años 2019 y 2020.

Los «agraciados» todavía pueden acogerse alguna de las  situaciones de incompatibilidad, incapacidad o excusa que recoge el artículo 8 de la Ley del Jurado.

Ver lista PDF completa

Los ollerienses (4 hombres y 5 mujeres) figuran en la página 15 del documento  (página 112 del BOP)

Ver noticia completa en Las Provincias (¿Qué delitos juzga un jurado popular? ¿Cuánto cobran? )

________________________________

Llistat de candidats a jurat popular a València per 2019 i 2020

El sorteig celebrat determina les prop de 3.000 persones (9 de l’Olleria), que poden ser triades per formar part d’un jurat popular

L’Audiència Provincial de València ha donat a conèixer el llistat de persones que poden formar part d’un jurat popular entre els anys 2019 i 2020. El sorteig, que se celebra amb un període biennal, determina les persones que es troben entre les candidates per formar part d’un jurat popular en els processos que sigui necessari. Cada província determina el seu propi sorteig i en aquest cas es troben les persones elegides que es troben censades a la província de València.

Consulteu el llistat complet, que ha estat publicat pel BOP i és d’accés públic, per a consultar qui està entre els candidats per formar part d’un jurat popular a València entre els anys 2019 i 2020.

Els «agraciats» encara poden acollir-se alguna de les situacions d’incompatibilitat, incapacitat o excusa que recull l’article 8 de la Llei del Jurat.

Veure llista PDF completa

Els ollerians (4 homes i 5 dones) figuren a la pàgina 15 del document (pàgina 112 del BOP)

Veure notícia completa a Las Provincias (Què delictes jutja un jurat popular? Quant cobren?)

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com