: Inicio » Cine/Espectáculos, Portada » Teatro Goya: «El Gat amb botes» el musical

 

El domingo 25 de noviembre, a las 18:00 h,  la compañia «Mágic 6» presenta el musical “El Gat amb botes” en el Teatro Goya

En «El Gato con Botas», el público asistente se verá transportado al reino de Olat, donde todos son felices y se complacen con la estima del rey y, su hija, la princesa Paula, pero cuando un día el temible pirata Dragut irrumpe en la fortaleza secuestrando al rey, todo el mundo queda completamente desconsolado. Pronto aparecerá el Gato con Botas, un fantástico personaje lleno de optimismo que enseñará a todos los vecinos y vecinas de Olat que con un poco de ingenio y astucia es posible hacer frente a cualquier problema.

La compañia Màgic 6 nace en Cullera en 1998 con la puesta en escena de diferentes espectáculos de sala y de calle dirigidos especialmente a público infantil y familiar, aunque ha combinado también la creación de montajes para público adulto.

Especializada en productos de medio-gran formato, Màgic 6 ha sabido impregnarse de un sello muy personalizado en el que la música, las canciones, las impactantes escenografías, los diseños de vestuario e iluminación, y la apuesta por una cuidada puesta en escena han caracterizado cada uno de sus espectáculos.

______________________

El diumenge 25 de novembre, a les 18:00 h, la companyia «Màgic 6» presenta el musical «El Gat amb botes» al Teatre Goya

A «El Gat amb Botes», el públic assistent es veurà transportat al regne de Olat, on tots són feliços i es complauen amb l’estima del rei i, la seva filla, la princesa Paula, però quan un dia el temible pirata Dragut irromp en la fortalesa segrestant al rei, tothom queda completament desconsolat. Aviat apareixerà el Gat amb Botes, un fantàstic personatge ple d’optimisme que ensenyarà a tots els veïns i veïnes de Olat que amb una mica d’enginy i astúcia és possible fer front a qualsevol problema.

La companyia Màgic 6 neix a Cullera el 1998 amb la posada en escena de diferents espectacles de sala i de carrer dirigits especialment a públic infantil i familiar, tot i que ha combinat també la creació de muntatges per a públic adult.

Especialitzada en productes de mitjà-gran format, Màgic 6 ha sabut impregnar d’un segell molt personalitzat en el qual la música, les cançons, les impactants escenografies, els dissenys de vestuari i il·luminació, i l’aposta per una acurada posada en escena han caracteritzat cadascun dels seus espectacles.

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com