: Inicio » Deportes, Portada » Nueva victoria de l’Olleria CF a domicilio.

UE Gandía 1-2 l’Olleria CF

L’Olleria CF, suma otros tres puntos en su visita al campo de la UE Gandía con los que se consolida en las 10ª posición de la tabla.    A pesar de que el club gandiense ocupa el incómodo penúltimo puesto el encuentro fué  muy disputado por ambos equipos.

En esta ocasión, los ollerienses se lanzaron contra la meta rival desde el pitido inicial con un serio aviso al larguero en el minuto 1.  Tras la «pelea» por el control del centro del campo llegaba un penalti a favor de l’Olleria en el 37′ que convertia Mario Real en el 0-1  con el que alcanzarían el descanso.

La segunda parte fué un continúo asedio de los locales en busca del empate.  Dominio infructuoso ya que no eran capaces de certificar con un gol todo el esfuerzo desplegado. Por su parte los ollerienses esperaban la ocasión con la que pudiesen «matar» el encuentro.  Esta llegó  al saque de una falta que Pedro Pérez Martí (62′), convertía en el segundo gol y ponía muy cuesta arriba el resultado para los locales.  A pesar de ello, lo siguieron intentando y el premio a su insistencia llegó en el 74′ y con tiempo suficiente para remontar el encuentro.  Los ollerienses que ya se les nota aclimatados a la nueva categoría, tiraron de oficio para mantener el control  y llevarse otros tres valiosos puntos que les aporta estabilidad en la tabla clasificatoria.

La próxima semana,  l’Olleria tendrá dos citas en La Solana.  El miercoles 28,  recibe a las 20:15h al CD Enguera, partido de la 8ª jornada aplazado por la Federación,  y el fin de semana recibe al «coco» de la categoría, el CD Castellonense que lidera la tabla con 29 puntos.

Dos encuentros complicados antes fuertes rivales.  Por un lado el «compañero» de ascenso, el CD Enguera en la sexta plaza con 11 puntos de diferencia sobre los hombres de Juanjo Antolí.  Por otro los castellonenses con 19 puntos más y que a estas alturas de la liga, es junto con los de Tavernes de Valldigna, favorito para el luchar por el ascenso.  Seran dos jornadas para poner a prueba todo el potencial de l’Olleria CF.
________________________________

L’Olleria CF, suma tres punts en la seua visita al camp de la UE Gandia amb els quals es consolida a les 10a posició de la taula. Tot i que el club gandià ocupa l’incòmode penúltim lloc la trobada va ser molt disputat per tots dos equips.

En aquesta ocasió, els ollerians es van llançar contra la porteria rival des del xiulet inicial amb un seriós avís al travesser en el minut 1. Després de la «baralla» pel control del centre del camp arribava un penal a favor de l’Olleria en el 37 ‘que convertia Mario Real al 0-1 amb el qual arribarien al descans.

La segona part va ser un continu setge dels locals a la recerca de l’empat. Domini infructuós ja que no eren capaços de certificar amb un gol tot l’esforç desplegat. Per la seva banda els ollerians esperaven l’ocasió amb la qual poguessin «matar» el partit. Aquesta va arribar al servei d’una falta que Pedro Pérez Martí (62 ‘), convertia en el segon gol i posava molt costa amunt el resultat per als locals. Tot i això, el van seguir intentant i el premi a la seva insistència va arribar al 74 ‘i amb temps suficient per remuntar el partit. Els ollerians que ja se’ls nota aclimatats a la nova categoria, van tirar d’ofici per mantenir el control i portar-tres valuosos punts que els aporta estabilitat a la taula classificatòria.

La setmana que ve, l’Olleria tindrà dues cites a la Solana. El dimecres 28, rep a les 20: 15h al CD Enguera, partit de la 8a jornada ajornat per la Federació, i el cap de setmana rep al «coco» de la categoria, el CD Castellonenca que lidera la taula amb 29 punts.
Dues trobades complicats abans forts rivals. D’una banda el «company» d’ascens, el CD Enguera en la sisena plaça amb 11 punts de diferència sobre els homes de Juanjo Antolí. D’altra els castellonencs amb 19 punts més i que a hores d’ara de la lliga, és juntament amb els de Tavernes de la Valldigna, favorit per al lluitar per l’ascens. Seran dues jornades per posar a prova tot el potencial de l’Olleria CF.