: Inicio » Deportes, Portada » 2ª Duatló Cross de l’Olleria

 


Este sábado 1 de diciembre, se celebra el  II Duatló Cross l’Olleria. Prueba que tuvo que ser suspendida el pasado 24 de marzo por motivos climatológicos que suponian una amenaza a la seguridad de los participantes.

Prueba organizada por el club 3 Reptes Triatló. La competición contará con tres partes, 5.65 Km de carrera a pié, 18.5 km de BTT y otros 2,45 km de carrera a pié. Las pruebas tendrán salida y llegada en el polideportivo La Solana en las que se combinará camino rural con circuito urbano. La ruta de bicicleta se desarrollará por la Sierra cruzando varios parajes y alcanzando su momento cumbre en el alto del puerto a 492 metros de altura. (aprox km 13 de la prueba)

Horarios:

9:oo h  Recogida de dorsales

9:15 h Apertura de área de transición y control de material

9:50 h Cierre de recogida de dorsales

10:10 h Cierre del área de transición

10:30 h Salida II Duatló Cross L’Olleria

Entrega de trofeos cuando llegue el último participante a meta  (aproximadamente 13:30 h)

____________________________

ver ruta en WIKILOC
__________________________________

Aquest dissabte 1 de desembre, se celebra el II Duatló Cross l’Olleria. Prova que va haver de ser suspesa el passat 24 de març per motius climatològics que suposaven una amenaça a la seguretat dels participants.

Prova organitzada pel club 3 Reptes Triatló. La competició comptarà amb tres parts, 5.65 km de carrera a peu, 18.5 km de BTT i altres 2,45 km de cursa a peu. Les proves tindran sortida i arribada al poliesportiu la Solana en què es combinarà camí rural amb circuit urbà. La ruta de bicicleta es desenvoluparà per la Serra creuant diversos paratges i aconseguint el seu moment cim en l’alt del port a 492 metres d’altura. (Aprox km 13 de la prova)

horaris:

9: oo h Recollida de dorsals

9:15 h Obertura d’àrea de transició i control de material

09:50 h Cloenda de recollida de dorsals

10:10 h Tancament de l’àrea de transició

10:30 h Sortida II Duatló Cross l’Olleria

Lliurament de trofeus quan arribi l’últim participant a meta (aproximadament 13:30 h)

veure ruta a WIKILOC

Powered by Wikiloc
Powered by Wikiloc

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com