: Inicio » Deportes, Portada » Nueva incorporación a L’Olleria CF

 

Jonathan Colomer Pérez se reincorpora a la disciplina del Club del que formó parte hasta el ascenso.   El de Salem, es un «viejo» conocido de la afición olleriense, ya que llegó al club en la navidad de 2014 y participó en los grandes momentos que el equipo vivió en estos últimos años. A pesar de que no pudo comenzar la temporada por motivos laborales, su reincorporación, suma otro efectivo de calidad al plantel que dirige Juanjo Antolí.

El «19», és  un jugador muy polivalente que habitualmente juega de extremo pero también se desenvuelve bien como lateral, medio ó delantero. Rápido, técnico y desequilibrante son sus mejores virtudes.  Sin duda una buena noticia para el Club que está cerca de acabar la primera vuelta situado cómodamente en mitad de la tabla clasificatoria.

___________________________________

Jonathan Colomer Pérez es reincorpora a la disciplina del Club del que va formar part fins a l’ascens. El de Salem, és un «vell» conegut de l’afició olleriana, ja que va arribar al club en el nadal de 2014, i va participar en els grans moments que l’equip va viure en aquests últims anys. Tot i que no va poder començar la temporada per motius laborals, la seva reincorporació, suma un altre efectiu de qualitat al planter que dirigeix Juanjo Antolí.

El «19», és un jugador molt polivalent que habitualment juga d’extrem però també es desenvolupa bé com a lateral, mig o davanter. Ràpid, tècnic i desequilibrant són les seues millors virtuts. Sens dubte una bona notícia per al Club que està a prop d’acabar la primera volta situat còmodament al mig de la taula classificatòria.

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com