: Inicio » Deportes, Portada » L’Olleria CF incorpora un nuevo portero

 

L’Olleria CF completa su plantilla cara a la segunda vuelta con un nuevo portero,  Kevin Juan Juan, procedente de la UD Bétera que viene a cubrir la baja del colombiano Juan Camilo Díaz Calero, que finalmente fichó por la UD Carcaixent.

Kevin Juan natural de Canals comenzó sus primeros pasos en los equipos base de su pueblo desde los 8 a los 16 años,  después pasó por equipos como  Moixent, L’Alcudia de Crespins, Vallada, UD Canals, Chella, Bétera,  por lo que pese a su juventud, acumula bastante experiencia. Superzamora de primera regional en la temporada 2016/17 con un coeficiente de 0,61 tras 28 partidos disputados.

_______________________

L’Olleria CF completa la seva plantilla de cara a la segona volta amb un nou porter, Kevin Joan Joan, procedent de la UD Bétera que ve a cobrir la baixa del colombià Juan Camilo Díaz Calero, que finalment va fitxar per la UD Carcaixent.

Kevin Joan natural de Canals va començar els seus primers passos en els equips base del seu poble des dels 8 als 16 anys, després va passar per equips com Moixent, l’Alcúdia de Crespins, Vallada, UD Canals, Xella, Bétera, de manera que tot la seua joventut, acumula molta experiència. Superzamora de primera regional a la temporada 2016/17 amb un coeficient de 0,61 després de 28 partits disputats.

© 2018 Portal de L'Olleria digitalcef.com