: Inicio » Deportes, Portada » EEM Taekwondo l’Olleria: Entrenamiento interclubs en Alicante

EEM Taekwondo l’Olleria

ENTRENAMIENTO INTERCLUBS CELEBRADO EN ALICANTE

La Escuela Municipal de Taekwondo de L’ Olleria ha participado este sábado 16/2/2019 con 12 alumnos y su monitora Neus Arjona Martí en un entrenamiento Interclubs con más de 240 deportistas de 14 clubes de todo la Comunidad Valenciana,  el evento se celebró en la ciudad de Alicante en horario de 10 A 14 horas donde se realizaron técnicas de Combate,  Poomsae y Defensa Personal  (Hap-kido) , todos los deportistas disfrutaron mucho y se lo pasaron genial. Al terminar el entrenamiento se entregaron Medallas y Diplomas para todos los participantes.

Enhorabuena a todos los deportistas de la Escuela Municipal de Taekwondo de L’Olleria y a su Monitora Neus Arjona, también dar las gracias a todos los papas y familiares por su apoyo.

Fernándo Arjona Gil

______________________________________

ENTRENAMENT INTERCLUBS CELEBRAT A ALACANT

L’Escola Municipal de Taekwondo de l’Olleria ha participat aquest dissabte 2019.02.16 amb 12 alumnes i la seva monitora Neus Arjona Martí en un entrenament Interclubs amb més de 240 esportistes de 14 clubs de tot la Comunitat Valenciana, l’esdeveniment va tenir lloc a la ciutat d’Alacant en horari de 10 a 14 hores on es van realitzar tècniques de Combat, Poomsae i Defensa Personal (Hap-kido), tots els esportistes van gaudir molt i s’ho van passar genial. En acabar l’entrenament es van lliurar Medalles i Diplomes per a tots els participants.

Enhorabona a tots els esportistes de l’Escola Municipal de Taekwondo de l’Olleria i al seu Monitora Neus Arjona, també donar les gràcies a tots els papes i familiars pel seu suport.

Fernándo Arjona Gil

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com