: Inicio » Deportes, Portada » L’Olleria CF. Valioso punto ante otro de los equipos fuertes de la liga

 

Jornada 23, Regional Preferente Gº III
L’Olleria CF 0-0  Muro CF

L’Olleria CF suma otro punto valioso ante otro de los «cocos» de la liga, el Muro CF que forma parte del grupo de cabeza que persigue al líder (UD Castellonense).  Mantiene la 10ª plaza pero con 12 puntos de por medio con las plazas de descenso.

El encuentro pese al resultado fué muy disputado con ocasiones claras para ambos equipos.  La primera parte fué de dominio local  con los cinco primeros minutos de intenso asedio en la meta del Muro  que aprovechaba los contragolpes y las bandas para sacudirse la presión olleriense.    La segunda parte intercambiaron los papeles,  los visitantes fueron a por el encuentro y eran los ollerienses los que intentaban aprovechar los huecos y desmarques.  Ambos equipos volvieron a disponer de ocasiones claras de gol  pero sin conseguir materializar ninguno.  Tras este resultado, los visitantes se «descuelgan» de su persecución al lider y los ollerienses se colocan a tres puntos de la 7ª plaza.  Pudo darse cualquier resultado pero el punto es muy valioso para las aspiraciones de l’Olleria que entra de lleno en la zona de tranquilidad con lo que ello supone para próximos compromisos.

La próxima jornada  La Solana recibe a un equipo parejo,  el Pego CF, dos puntos por encima y al que se le podría arrebatar el puesto caso de victoria local.  La cita el próximo sábado a las 17h.

_________________________________

L’Olleria CF suma un altre punt valuós davant un altre dels «cocos» de la lliga, el Muro CF que forma part del grup de cap que persegueix el líder (UD Castellonense). Manté la 10a plaça però amb 12 punts pel mig amb les places de descens.

La trobada tot i el resultat va ser molt disputat amb ocasions clares per a tots dos equips. La primera part va ser de domini local amb els cinc primers minuts d’intens setge a la meta del Mur que aprofitava els contraatacs i les bandes per espolsar-se la pressió olleriana. La segona part van intercanviar els papers, els visitants van anar a per la trobada i eren els ollerians els que intentaven aprofitar els buits i desmarcatges. Tots dos equips van tornar a disposar d’ocasions clares de gol però sense aconseguir materialitzar cap. Després d’aquest resultat, els visitants es «despengen» de la seva persecució al líder i els ollerians es col·loquen a tres punts de la 7a plaça. Va poder donar-se qualsevol resultat però el punt és molt valuós per a les aspiracions de l’Olleria que entra de ple en la zona de tranquil·litat amb el que això suposa per a propers compromisos.

La propera jornada la Solana rep a un equip parell, el Pego CF, dos punts per sobre i al qual se li podria arrabassar el lloc cas de victòria local. La cita el proper dissabte a les 17h.

 

 

 

 

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com