: Inicio » Deportes, Portada » L’Olleria CF puede certificar su permanencia este domingo frente a la UE Gandia

Jornada 29, Regional Preferente Gº III
CF UE Tavernes de La Valldigna 3-0 L’Olleria CF

Encuentro sin opciones para los ollerienses que plantearon el partido con sus efectivos adelantados para «ahogar» el centro campo de la UE Tavernes.  El «experimento» fué fallido a partir del minuto 4′  donde los locales aprovecharon el «campo abierto» que había delante del portero Ramón. En el 23′ llegaba la sentencia moral con casi todo el encuentro por delante. La segunda parte volvió a ser casi un monólogo de los locales, que pese a todas las ocasiones dispuestas, sólo anotaron un tercer gol en el 53′.   Pese a todo, la posición que actualmente ocupan los ollerienses les permite realizar todo tipo de ensayos y combinaciones,  ya que juega con la ventaja de tener virtualmente los objetivos cumplidos.

  Los locales ahora quintos en la tabla jugaban con la ilusión de acercarse a la última plaza de promoción de ascenso.  El tropiezo (monumental) del Benigànim al día siguiente,  es la recompensa con la que soñaban.  Junto al Jàvea también a tres puntos de esa tercera plaza, la emoción está garantizada en las próximas jornadas.

L’Olleria por su parte recibe la próxima jornada a la UE Gandía,  último clasificado y  con el que simplemente obteniendo el mismo resultado que obtenga el CD Contestano en su encuentro,  estará matemáticamente conseguida la permanencia.  Recordar que la permanencia era el objetivo inicial del equipo en su retorno a esta categoría. Conseguirlo el próximo domingo a partir de las 11 de la mañana es motivo más que suficiente para celebrarlo a falta de cuatro jornadas para el final de liga.

_____________________________________

Encontre sense opcions per als ollerians que van plantejar el partit amb els seus efectius avançats per «ofegar» el centre camp de la UE Tavernes. El «experiment» va ser fallit a partir del minut 4 ‘on els locals van aprofitar el «camp obert» que hi havia davant del porter Ramon. Al 23 ‘arribava la sentència moral amb gairebé tot el partit per davant. La segona part va tornar a ser gairebé un monòleg dels locals, que malgrat totes les ocasions disposades, només van anotar un tercer gol al 53 ‘. Malgrat tot, la posició que actualment ocupen els ollerians els permet realitzar tot tipus d’assajos i combinacions, ja que juga amb l’avantatge de tenir virtualment els objectius complerts.

  Els locals ara cinquens a la taula jugaven amb la il·lusió d’apropar a l’última plaça de promoció d’ascens. L’ensopegada (monumental) de l’Benigànim l’endemà, és la recompensa amb la qual somiaven. Al costat del Xàbia també a tres punts d’aquesta tercera plaça, l’emoció està garantida en les properes jornades.

L’Olleria per la seva banda rep la pròxima jornada a la UE Gandia, últim classificat i amb el que simplement obtenint el mateix resultat que obtingui el CD Contestà en el seu compromis, estarà matemàticament aconseguida la permanència. Recordeu que la permanència era l’objectiu inicial de l’equip en el seu retorn a aquesta categoria. Aconseguir-diumenge que ve a partir de les 11 del matí és motiu més que suficient per celebrar-ho a falta de quatre jornades per al final de lliga.

 

 

 

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com