: Inicio » Deportes, Portada » L’Olleria CF certifica su permanencia en Regional Prefente

 

Jornada 30, Regional Preferente Gº III
L’Olleria CF 2 -2  CF UE Gandia

 

Matinal de domingo en que l’Olleria CF y la UE Gandia «finalizaban» la temporada, los locales conseguían la permanencia y los visitantes consumaban su descenso.  Sin embargo durante el encuentro no se apreciaron tales diferencias.

El partido fué un constante «correcalles» en el centro del campo donde unos y otros trataban de aprovechar los espacios que dejaban con las defensas adelantadas.   Comenzó golpeando la UE Gandia que se adelantaba en el marcador en el minuto 11  tras perder una buena ocasión los locales que se veían sorprendidos en un contragolpe.  Los ollerienses equilibraban la contienda en el 35  obra de Omar Cortés que aprovechaba un balón suelto dentro del área.

La segunda parte, proseguía la misma disposición,  pero el calor ya empezaba a notarse en los jugadores que tuvieron que aprovechar un «tiempo muerto»  para poder hidratarse.  A pesar de ello ambos conjuntos mantenian un buen ritmo de lucha en el centro campo.  En el 68  un desmarque de Rafa Gil que se plantaba sólo delante del portero, acabó en penalti por derribo del delantero.  El penalti, lanzado por Omar Cortés, ponía en ventaja a los locales, que parecían tener controlado el encuentro.  Los visitantes, que ya nada tenían que perder, comenzaron a asediar el marco de Kevin Juan (sustituido en el 85′ por Ramón).  A pesar de que los locales gozaron de ocasiones para sentenciar el encuentro, fueron los de Gandia los que conseguían el empate en el descuento, y aún dispusieron de una gran ocasión para darle la vuelta al marcador.

L’Olleria mantiene la 9ª plaza mientras la UE Gandia se mantiene como último y descendido.   El resto de los equipos de la categoría,  ofrecen tres puntos de interés.   La cabeza que parecía en propiedad de la UD Castellonense, y que esta jornada se la ha arrebatado el CD Dénia.   Aunque la UD Benigànim tiene opciones de meterse en la pelea por la primera plaza,  también tiene que luchar para mantener la 3ª,  plaza por la que está luchando Jávea y Tavernes de Valldigna.  La emoción reina en todo su esplendor en la parte alta de la tabla.     La parte baja también su foco de emoción protagonizado entre el CD Enguera y  el CD Contestano.  Los de Cocentaina se resisten a perder la categoría mientras de los de Enguera siguen en «caida libre» y con un calendario complicado hasta final de temporada.

L’Olleria por su parte  vistará la próxima jornada a un «desesperado» Castellonense que tras ocupar el liderato casi toda la liga, lo ha perdido esta fin de semana  (para regocijo de los de Dénia).  Será un encuentro muy complicado para los ollerienses,  pero que pueden aprovecharse del absoluto estado de nervios que estará sufriendo el equipo de Villanueva de Castellón.

______________________________

Matinal de diumenge en què l’Olleria CF i la UE Gandia «finalitzaven» la temporada, els locals aconseguien la permanència i els visitants consumaven el seu descens. No obstant això durant la trobada no es van apreciar aquestes diferències.

El partit va ser un constant «cercavila» al centre del camp on uns i altres tractaven d’aprofitar els espais que deixaven amb les defenses avançades. Va començar colpejant la UE Gandia que s’avançava en el marcador al minut 11 després de perdre una bona ocasió els locals que es veien sorpresos en un contraatac. Els ollerians equilibraven la contesa en el 35 obra d’Omar Cortés que aprofitava una pilota perduda dins l’àrea.

La segona part, prosseguia la mateixa disposició, però la calor ja començava a notar-se en els jugadors que van haver de aprofitar un «temps mort» per poder hidratar-se. Malgrat això tots dos conjunts mantenien un bon ritme de lluita al centre camp. Al 68 un desmarcatge de Rafa Gil que es plantava sol davant del porter, va acabar en penal per enderrocament del davanter. El penal, llançat per Omar Cortés, posava en avantatge als locals, que semblaven tenir controlat el partit. Els visitants, que ja no tenien res a perdre, van començar a assetjar el marc de Kevin Joan (substituït al 85 ‘per Ramón). Tot i que els locals van gaudir d’ocasions per sentenciar el partit, van ser els de Gandia els que aconseguien l’empat en el descompte, i encara van disposar d’una gran ocasió per donar-li la volta al marcador.

L’Olleria manté la 9a plaça mentre la UE Gandia es manté com a últim i descendit. La resta dels equips de la categoria, ofereixen tres punts d’interès. El cap que semblava en propietat de la UD Castellonenc, i que aquesta jornada se l’ha pres el CD Dénia. Tot i que la UD Benigànim té opcions de ficar-se en la baralla per la primera plaça, també ha de lluitar per mantenir la 3a, plaça per la qual està lluitant Xàbia i Tavernes de la Valldigna. L’emoció regna a tota la seva esplendor a la part alta de la taula. La part baixa també el seu focus d’emoció protagonitzat entre el CD Enguera i el CD Contestà. Els de Cocentaina es resisteixen a perdre la categoria mentre dels d’Enguera segueixen en «caiguda lliure» i amb un calendari complicat fins a final de temporada.

L’Olleria per la seva banda vistara la propera jornada a un «desesperat» Castellonenca que després d’ocupar el liderat gairebé tota la lliga, l’ha perdut aquesta cap de setmana (per a alegria dels de Dénia). Serà un partit molt complicat per als ollerians, però que poden aprofitar-se de l’absolut estat de nervis que estarà patint l’equip de Castelló de la Ribera.

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com