: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » Concierto de intercambio: «Colla La Morralla» y «Colla El Regall»

Casa Santonja, 30 de junio, a las 20h

Este domingo, dentro de la “XVI Campanya de concerts d’intercanvis musicals“ el patio de la Casa Santonja,  será escenario para las interpretaciones de «Colla de Dolçaines i Percussió La Morralla» de l’Olleria y como banda invitada  la «Colla de Dolçainers i Tabaleters El Regall» de Ontinyent.  El concierto comenzará a las 20h.

La banda que nos visita:

Colla de Dolçainers i Tabaleters El Regall

Colla de Dolçainers i Tabaleters El Regall

A las postrimerías de 1988, una grupo de músicos que venían aprendiendo y juntandose, se organizaron con el nombre de El Regall. Su éxito radica en su escuela de música tradicional por la que han pasado maestros como Emili Somenyo, Jaume Gosàlvez Vallès, Domènech, Jordi Rodríguez y ahora, Xus Gandía, Germán Estévez y Sergi Fuset. La Colla formada actualmente por 25 personas va aumentando con las nuevas incorporaciónes de la escuela e interviene en numerosas pasacalles, danzadas, albaes, correfuegos, mercados medievales, fiestas de moros y cristianos, y conciertos por todas partes. Por tanto, estamos delante de un grupo dinámico inmerso plenamente en la actividad sociocultural de la comarca.

Ganó, con una formación compartida con La Colla, el máximo galardón del I Premio de Interpretación para dulzaina y percusión de Algemesí (Musicado), en las ediciones de 2002 y 2003, así como el 2nd. Premio al Certamen de Interpretación para Gran Colla de la ciudad de Altea en 2007. Por otro lado, fue uno de los primeros grupos al hacer grabaciones de dulzaina al 1995, con el CD “De festa amb El Regall” agotada la 1º y 2ª edición.

__________________________

Aquest diumenge, dins de la «XVI Campanya de concerts d’intercanvis musicals» la Casa Santonja, serà escenari per a les interpretacions de la «Colla de Dolçaines i Percussió La Morralla» de l’Olleria, i com a banda convidada la «Colla de Dolçainers i tabaleters El Regall «d’Ontinyent. El concert començarà a les 20h.

La banda que ens visita:

Colla de Dolçainers i Tabaleters El Regall

A les acaballes de 1988, un grup de músics que venien aprenent i juntandose, es van organitzar amb el nom d’El Regall. El seu èxit rau en la seva escola de música tradicional per la qual han passat mestres com Emili Somenyo, Jaume Gosàlvez Vallès, Domènech, Jordi Rodríguez i ara, Xus Gandia, Germán Estévez i Sergi Fuset. La Colla formada actualment per 25 persones va augmentant amb les noves incorporacions de l’escola i intervé en nombroses cercaviles, dansades, albaes, correfocs, mercats medievals, festes de moros i cristians, i concerts per tot arreu. Per tant, estem davant d’un grup dinàmic immers plenament en l’activitat sociocultural de la comarca.

Va guanyar, amb una formació compartida amb La Colla, el màxim guardó del I Premi d’Interpretació per a dolçaina i percussió d’Algemesí (musicat), en les edicions de 2002 i 2003, així com el 2nd. Premi al Certamen d’Interpretació per a Gran Colla de la ciutat d’Altea el 2007. D’altra banda, va ser un dels primers grups en fer enregistraments de dolçaina al 1995, amb el CD «De festa amb El Regall» esgotada la 1º i 2ª edició .

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com