: Inicio » Cursos/Empleo » La Agrupación Escuela Musical ‘La Nova’ de l’Olleria celebra el IV Curso de Perfeccionamiento Musical.

La Agrupación Escuela Musical ‘La Nova’ de l’Olleria celebra el IV Curso de Perfeccionamiento Musical.

Del 14 al 19 de julio la escuela de música de la AEM ‘La Nova’ está celebrando su IV Curso de Perfeccionamiento musical de verano. En esta ocasión el lugar elegido para llevarlo a cabo es el albergue ‘La Torreta del Marqués’ en Benigànim.
Un total de 38 alumnos repartidos entre las especialidades de oboe, trompa, clarinete, saxofón, trompeta y flauta, acuden al Curso de verano de ‘La Nova’ provenientes de diferentes pueblos como l’Ollería, Aielo de Malferit, Carcaixent, Daimús , Canales, Llosa de Ranes, Benigànim, Alcudia de Crespins y Xàtiva.
El día a día consiste en clases de técnica de instrumento y perfeccionamiento, ensayos de cámara y de banda y sobre todo tiempo libre, actividades lúdicas y piscina
Por otra parte también ofreceremos actividades abiertas al público como:
Jueves 18 a las 20:00 horas, audición de música de Cámara en el albergue
Viernes 19 a las 11:00 horas, pasacalles por l’Olleria; y a las 20:00 horas se realizará el concierto de clausura.

AEM ‘La Nova’

________________________________________

L’Agrupació Escola Musical ‘La Nova’ de l’Olleria celebra el IV Curs de Perfeccionament Musical.

Del 14 al 19 de juliol l’escola de música de l’AEM ‘La Nova’ està celebrant el seu IV Curs de Perfeccionament musical d’estiu. En aquesta ocasió el lloc escollit per a dur-lo a terme és l’alberg ‘La Torreta del Marqués’ en Benigànim.

Un total de 38 alumnes repartits entre les especialitats d’oboè, trompa, clarinet, saxòfon, trompeta i flauta, acudeixen al Curs d’estiu de ‘La Nova’ provinents de diferents pobles com l’Olleria, Aielo de Malferit,  Carcaixent, Daimús, Canals, la Llosa de Ranes, Benigànim, l’Alcúdia de Crespins i Xàtiva.

El dia a dia consisteix en classes de tècnica d’instrument i perfeccionament, assajos de cambra i de banda i sobre tot temps lliure, activitats lúdiques i piscina

D’altra banda també oferirem activitats obertes al públic com:

Dijous 18 a les 20:00 hores, audició de música de Cambra en l’alberg

Divendres 19 a les 11:00 hores, passa carrer per l’Olleria; i a les 20:00 hores es realitzarà el concert de Cloenda.

 

 

AEM ‘La Nova’

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com