: Inicio » Deportes, Portada » Pedro Pérez, una baja significativa en el nuevo proyecto de l’Olleria CF

 

 

L’Olleria CF  pierde a uno de sus «talentos» para la próxima campaña.  Aún después de  haber renovado, Pedro Pérez Martí  se vé obligado a forzar su marcha lejos de l’Olleria por motivos laborales.  Es una perdida sensible tanto en el terreno de juego como en el vestuario, ya que Pedró es uno de esos jugadores que supo asumir y transmitir la esencia de l’Olleria CF y contagiar su «frescura»  a los demás.  Como el dice, no es un adios, es un hasta pronto….

_________________________________

L’Olleria CF  pert a un dels seus «talents» per a la pròxima campanya.  Encara despuix  d’haver renovat, Pedro Pérez Martí  es vé obligat a forçar la seua marcha llunt de l’Olleria per motius laborals.  És una perduda sensible tant en el terreny de joc com en el vestuari, ya que Pedro és un d’eixos jugadors que va saber assumir i transmetre l’essència de l’Olleria #Cf.  Com el diu, no és un adeu, és un a reveure….

Pedro Pérez (facebook):

Després de 5 temporades, arriba un dels moments més durs per mi, el de saber que ja no defendré més els colors d’este gran club, almenys a curt termini!  És un moment trist, però l’afecte que estic rebent per part dels companys, cos tècnic i directius des que ho vaig comunicar, sobrepassa tot el que jo podia arribar a imaginar!  Així que sols puc donar-vos les gràcies per tot, per acollir-me tan bé des del primer dia que vaig arribar i per donar-me tant durant aquest temps. Són moltes les persones (jugadors més veterans, cos tècnic i directius) dels que he aprés moltíssim sobre l’Olleria C.F., i sempre he intentat transmetre a la resta de gent nova que ha anat venint al club, tots aquells valors que ells m’han ensenyat!
Com bé sabeu els que em coneixeu, sempre he donat el màxim per este gran club, ja que és el mínim que podia fer per totes les persones que heu fet tant per mi!
I simplement espere haver estat a la vostra altura i a la d’este gran club!

Per últim dir-vos que açò no és un adeu, sinó un fins aviat, perquè estic segur que tornaré a defendre els colors de l’Olleria C.F.

De moment, seré un aficionat més, animant amb força des de la distància, desitjant que la que considere la meua família, continue creixent i aconseguint molts més èxits!

Mil gràcies per tot!  ATHLEEEEEEETIC!!!

Desde el «Portal» le damos las gracias por todas las facilidades que nos ha dado y le deseamos lo mejor en su futuro.

Como «homenaje»,  reproducimos uno de los videos mas «simpáticos» que ha protagonizado.

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com