: Inicio » Deportes, Portada » C.F.S. L´Olleria La Vall D´Albaida visita esta noche al FS Siete Aguas

 

El Polideportivo Municipal Siete Aguas  será escenario esta noche (22:00h)  de encuentro correspondiente a la tercer jornada de Regional Preferente Sala Gº1.

Los ollerienses acuden  a tres puntos del liderato, si bien en esas circuntancias estan los equipos que ocupan desde la 5ª plaza hasta la 9ª.   Es la tercera jornada, y es cierto que las sensaciones que desprenden los ollerienses, son más que optimistas,  no sólo por su victoría ante el lider el sábado pasado, si no por la intensidad y disciplina que muestran en su juegol.    En un horario atípico intentarán asaltar los puestos de cabeza. La capacidad goleadorea de ambos equipos en tan sólo diez jornadas delata la capacidad ofensiva de ambos,  4 goles marcados por dos encajados por parte del Siete Aguas, a 10 goles marcados y encajados por los ollerienses, lo que dá una idea de que enfrente tendrán un equipo que sabe guardar su porteria,   todo un reto para el equipo entrenado por Enrique Presencia.

___________________________

El Poliesportiu Municipal Setaigües serà escenari aquest vespre (22: 00h) de trobada corresponent a la tercera jornada de Regional Preferent Sala Gº1.

Els ollerians van a tres punts del liderat, tot i que en aquestes circuntancias estan els equips que ocupen des de la 5a plaça fins a la 9ª. És la tercera jornada, i és cert que les sensacions que desprenen els ollerians, són més que optimistes, no només pel seu victoría davant el lider dissabte passat, sinó per la intensitat i disciplina que mostren en el seu juegol. En un horari atípic intentaran assaltar els llocs de cap. La capacitat goleadorea de tots dos equips en tan sols deu jornades delata la capacitat ofensiva de tots dos, 4 gols marcats per dos encaixats per part del Set Aigües, a 10 gols marcats i encaixats pels ollerians, el que dóna una idea que davant tindran un equip que sap guardar la seva porteria, tot un repte per a l’equip entrenat per Enrique Presència.

 

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com