: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » L’Olleria celebra el día del Pilar y de la Hispanidad

 

Este 12 de octubre l’Olleria al igual que muchas localidades, celebró el día del Pilar y de la Hispanidad.  Los actos como vienen siendo habituales en l’Olleria, comenzaron con un pasacalles a cargo de la Banda de CC y TT Stmo. Cristo de la Palma, que esté año estuvo «reforzada» por la Asociación Banda de CC y TT de Veteranos de Aldaia que acabaron formando un grupo acorde a la solemnidad que merece el acto.  Las bandas llegaron al cuartel de la Guardia Civil,  desde donde se acompaño a la comitiva por las calles Ravalet, San Francisco, San José y Virgén del Remedio, hasta alcanzar la plaza Virgén de Loreto donde se ofició una misa en honor a la patrona de la Guardia Civil.

Finalizados los actos religiosos, los asistentes se desplazaron a los bajos del mercado, donde se disparó una mascletá  previa al vino de honor.

____________________________________

Aquest 12 d’octubre l’Olleria igual que moltes localitats, va celebrar el dia del Pilar i de la Hispanitat. Els actes com són habituals a l’Olleria, va començar amb una cercavila a càrrec de la Banda de CC i TT Stm. Crist de la Palma, que estigui any va estar «reforçada» per l’Associació Banda de CC i TT de Veterans d’Aldaia que van acabar formant un grup d’acord amb la solemnitat que mereix l’acte. Les bandes van arribar a la caserna des d’on es va acompanyar a la comitiva pels carrers Ravalet, Sant Francesc, Sant Josep i Mare de Déu del Remei, fins a aconseguir la plaça Mare de Déu de Loreto on es va oficiar una missa en honor a la patrona de la Guàrdia Civil.

Finalitzats els actes religiosos, els assistents es van desplaçar als baixos del mercat, on es va disparar una mascletà prèvia al vi d’honor.

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com