: Inicio » Deportes, Portada » Omar Cortés consigue otro valioso gol que sella una buena actuación de l’Olleria CF

Jornada 8, Regional Preferente Gº III
UE Tavernes 1-1 L’Olleria CF

L’Olleria CF ha disputado un encuentro de «altura» frente otro de los equipos llamados a estar en parte alta de la clasificación.   En esta ocasión el botín ha sido de un punto, pero muy valioso ya que viene de un campo donde pocos equipos podrán obtener algo positivo.

La UE Tavernes llegaba a este partido como colíder con 15 puntos tras vencer la pasada jornada por 1-2 a la UD Castellonense. Los ollerienses llegaba de otro duelo importante donde obtuvo la victoria frente a CDF Jàvea

El primer tiempo fué para los locales, que salieron a por el encuentro pero l’Olleria mantenía un bloque defensivo muy compacto, aguantando las embestidas y esperando su ocasión.  Sin embargo fueron los locales los que consiguieron el gol en el minuto 31.  Gol que no descompuso la disposición táctica de los ollerienses que la mantuvieron hasta el descanso.

La segunda parte fué para los ollerienses que aumentaban su intensidad y se hacían con el control del juego. El gol que premiaba el esfuerzo del equipo llegó en el 56′, obra de   que al igual que la semana pasada volvía a ser decisivo al aprovechar un balón sin dueño producto de un rechace.

Un encuentro muy serio y tercero consecutivo contra equipos aspirantes al ascenso, en la que l’Olleria vá dando muestras de su calidad y del que esperamos se úna pronto a ese grupo de aspirantes.  La próxima jornada La Solana recibe a un viejo conocido, el CD Enguera, compañero de ascenso y que tiene los mismos puntos que los ollerienses.  Un buen encuentro en el que se presenta la oportunidad de seguir escalando posiciones.  La cita, el próximo sábado (día de fira) a las 17h.

___________________________

L’Olleria CF ha disputat una trobada de «alçada» davant un altre dels equips cridats a estar en part alta de la classificació. En aquesta ocasió el botí ha estat d’un punt, però molt valuós ja que ve d’un camp on pocs equips podran obtenir alguna cosa positiva.

La UE Tavernes arribava a aquest partit com a colíder amb 15 punts després de vèncer la passada jornada per 1-2 a la UD Castellonense. Els ollerians arribava d’un altre duel important on va obtenir la victòria enfront de CDF Xàbia

El primer temps va ser per als locals, que van sortir a per la trobada però l’Olleria mantenia un bloc defensiu molt compacte, aguantant les envestides i esperant la seva ocasió. No obstant això van ser els locals els que van aconseguir el gol en el minut 31. Gol que no va descompondre la disposició tàctica dels ollerians que la van mantenir fins al descans.

La segona part va ser per als ollerians que augmentaven la seva intensitat i es feien amb el control del joc. El gol que premiava l’esforç de l’equip va arribar al 56 ‘, obra d’Omar Cortés que igual que la setmana passada tornava a ser decisiu a l’aprofitar una pilota sense amo producte d’un rebuig.

Una trobada molt seriós i tercer consecutiu contra equips aspirants a l’ascens, en què l’Olleria vá donant mostres de la seva qualitat i del qual esperem es reuneixi aviat a aquest grup d’aspirants. La propera jornada la Solana rep a un vell conegut, el CD Enguera, company d’ascens i que té els mateixos punts que els ollerians. Un bon partit en què es presenta l’oportunitat de seguir escalant posicions. La cita, el proper dissabte (dia de fira) a les 17h.