: Inicio » Deportes, Portada » Futbol Sala: Ocho equipos empatados en la lucha por el liderato, entre ellos CFS l’Olleria

Regional Preferente Sala Gº 1.

Jornada 4ª

C.F.S. L´Olleria La Vall D´Albaida 3-1  Chelva FS

 

CFS  L´Olleria está viviendo un a liga cargada de emoción. Tras cuatro jornadas disputadas,  los 8 primeros equipos en la clasificación empatan a 9 puntos, un noveno equipo está a dos puntos, y a partir de ese 9ºpuesto, se parte la clasificación con seis puntos de diferencia.   Con su victoria este sábado sobre el Chelva F.S. «A» por 3-1  (Jose F. Soler 28′, Alexandre Mompó 35′ y David Moreno 37′), los ollerienses mantienen intactas sus opciones de seguir luchando por el liderato, pese a que esta liga apenas acaba de comenzar.  

La próxima jornada, los ollerienses visitan al A.C. Carlet,  en busca de un resultado positivo que les permita mantenerse en la «batalla» por el liderato.

____________________________________

CFS l’Olleria està vivint un a lliga carregada d’emoció. Després de quatre jornades disputades, els 8 primers equips en la classificació empaten a 9 punts, un novè equip està a dos punts, i a partir d’aquest 9ºpuesto, es parteix la classificació amb sis punts de diferència. Amb la seva victòria aquest dissabte sobre el Chelva F.S. «A» per 3-1 (Jose F. Soler 28 ‘, Alexandre Mompó 35’ i David Moreno 37 ‘), els ollerians mantenen intactes les seves opcions de seguir lluitant pel liderat, malgrat que aquesta lliga tot just acaba de començar.

La propera jornada, els ollerians visiten l’A.C. Carlet, a la recerca d’un resultat positiu que els permeti mantenir-se en la «batalla» pel liderat.

fuente FFCV

fuente: FFCV

 

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com