: Inicio » Deportes, Portada » L’Olleria CF vence al CD Enguera y confirma su mejoría.

Jornada 9, Regional Preferente Gº III
L’Olleria CF 2-0 CD Enguera

L’Olleria CF, suma otros tres valiosos puntos al vencer en la Solana al CD Enguera.  La victoria permite  seguir la estela de los equipos que lucharan por el ascenso.

La primera parte del encuentro, los dos equipos se preocuparon más por no encajar que por marcar.  Las defensas impusieron el orden  tratando de no cometer ningún error.  Los locales que llevaban la responsabilidad de buscar el gol, lo encontraron en un rechace que Victor Fuentes consiguió materializar de volea,  a escasos segundos del descanso (47′).

Tras el paso por vestuarios, con la tranquilidad de volver con ventaja.  Por su parte los «canarios», tendrían que dar un paso adelante si querían sacar algo positivo en su visita a l’Olleria.  La expulsión del portero Dani Cerdà  (56′) por coger el balón con las manos fuera del área, dió alas a los enguerinos que se volcaron sobre la meta defendida por Toni Peiró.  Las ocasiones de los visitantes se sucedían pero no se materializaban, llegando al minuto 73,  donde Rafael Quilis sentenciaba el encuentro con un disparo cruzado.  Este segundo gol acabó por hundir a los visitantes, que tuvieron su oportunidad, pero lo l’Olleria supo gestionar la situación con uno menos.

La victoria permite mantenerse a cinco puntos de los puestos de play-off,  pero lo más importante es la imágen que deja el equipo que empieza a mostrar su solidez en el terreno.  La próxima jornada (10ª),  l’Olleria visita al CD Pedreguer,  equipo que está 4 puntos por debajo de los ollerienses.

Titulares:  Dani  Cerdà, Carles Vidal, Marco Ferrer, Victor Fuentes, Omar Cortés, Rubén Ramiro, Kevin Llario, Manuel Ruiz, Nicolas Albiñana, Rafael Quilis, Javier Mallol

Jornada 9, Regional Preferent Gº III
L’Olleria CF 2-0 CD Enguera

L’Olleria CF, suma tres valuosos punts en vèncer a la Solana al CD Enguera. La victòria permet seguir l’estela dels equips que lluitaran per l’ascens.

La primera part de la encontre, els dos equips es van preocupar més per no encaixar que per marcar. Les defenses van imposar l’ordre tractant de no cometre cap error. Els locals que portaven la responsabilitat de buscar el gol, el van trobar en un rebuig que Victor Fonts va aconseguir materialitzar de volea, a escassos segons del descans (47 ‘).

Després del pas per vestidors, amb la tranquil·litat de tornar amb avantatge. Per la seva banda els «canaris», haurien de fer un pas endavant si volien treure alguna cosa positiva en la seva visita a l’Olleria. L’expulsió del porter Dani Cerdà (56 ‘) per agafar la pilota amb les mans fora de l’àrea, va donar ales als enguerinos que es van bolcar sobre la porteria defensada per Toni Peiró. Les ocasions dels visitants se succeïen però no es materialitzaven, arribant al minut 73, on Rafael Quilis sentenciava el partit amb un xut creuat. Aquest segon gol va acabar per enfonsar als visitants, que van tenir la seva oportunitat, però el l’Olleria va saber gestionar la situació amb un menys.

La victòria permet mantenir-se a cinc punts dels llocs de play-off, però el més important és la imatge que deixa l’equip que comença a mostrar la seva solidesa en el terreny. La propera jornada (10a), l’Olleria visita a CD Pedreguer, equip que està 4 punts per baix dels ollerians.

 

.

ver ficha completa en ffcv.es

 

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com