: Inicio » Deportes, Portada » L’Olleria CF recibe al Alcàsser CF este sábado en La Solana

foto: La Gosseta Rogeta (Pego CF)

 

L’Olleria CF recibe al Alcàsser CF este sábado en La Solana

Tras su derrota en el estadio Cervantes de Pego  por 2-1, los ollerienses situados en el puesto 8º defenderan el puesto ante el equipo de Alcàsser que se encuentra a cinco puntos en el puesto 15º.   Es otro encuentro complicado, ya que la cola de equipos en «tierra de nadie» ya se encuentran a no más de tres puntos.  Cualquier tropiezo ya implica ajustar o perder puestos en la clasificación.

En la parte alta, los principales equipos aspirantes al ascenso no bajan el ritmo,  ampliando distancias con el grupo de media tabla.  Por la parte baja, destacar la «resurrección» tras el cambio de entrenador de la  SD Sueca, (que casi vence en La Solana hace dos jornadas), y este fin de semana estrenó su casillero de victorias con una goleada de escándalo precisamente ante el Alcàsser.

Jornada 13, Regional Preferente Gº III   L’Olleria CF- Alcàsser CF.   Sábado 23 de noviembre,  16:30h

__________________________________

L’Olleria CF rep a l’Alcàsser CF aquest dissabte a La Solana

Després de la seva derrota a l’estadi Cervantes de Pego per 2-1, els ollerians situats en el lloc 8è defensaran el lloc davant l’equip d’Alcàsser que es troba a cinc punts en el lloc 15è. És un altre partit complicat, ja que la cua d’equips en «terra de ningú» ja es troben a no més de tres punts. Qualsevol ensopegada ja implica ajustar o perdre llocs en la classificació.

A la part alta, els principals equips aspirants a l’ascens no baixen el ritme, ampliant distàncies amb el grup de mitja taula. Per la part baixa, destacar la «resurrecció» després del canvi d’entrenador de la SD Sueca, (que gairebé venç a La Solana fa dues jornades), i aquest cap de setmana va estrenar el seu caseller de victòries amb una golejada d’escàndol precisament davant el Alcàsser.

Jornada 13, Regional Preferent Gº III L’Olleria CF- Alcàsser CF. Dissabte 23 de novembre, 16: 30h

 

Resultados Jornada 12

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com