: Inicio » Deportes, Portada » L’Olleria CF se consolida en la zona «noble» tras su victoria frente al Alcàsser CF

 Regional Preferente Grupo 3º – Jornada 13ª

L’Olleria CF 1-0 Alcàsser CF

L’Olleria CF se consolida en la zona «noble» de la tabla clasificatoria, tras su victória frente al Alcàsser CF.

Una tarde despacible con frio y viento que invitaba a todo menos a jugar un encuentro de futbol.  Los ollerienses comenzaron marcando pronto (14′) por medio del delantero Kevin Llario que anota por segunda semana consecutiva.  Alcàsser por su parte tuvo su mejor ocasión en el minuto 30 cuando dispuso de un penalti para empatar el encuentro.  Pero una vez más Dani Cerdà se mostró determinante al adivinar la dirección del esférico.

El encuentro realmente no tuvo un dominador claro,  la mayor parte del partido se disputó en el centro del campo donde unos y otros buscaban el descuido, o el pase que permitiese avanzar hacía las porterías rivales y que fueron bien resueltos por las defensas y los porteros.  El público también era escaso (como vienen siendo habitual en La Solana),  hecho que no ayuda en nada a unos jugadores acostumbrados al calor de los suyos en sus equipos de procedencia.

La próxima jornada, l’Olleria se desplaza al campo del CD Dénia,  equipo que ahora mismo se encuentra implicado en los puestos de descenso, a dos puntos de los de Alcàsser y del «resucitado» SD Sueca, que vuelve a ganar esta vez a domicilio.  Todo esto supone que los de Dénia se juegan algo más que tres puntos, los nervios de los locales, puede ser la mayor ventaja que beneficie a los ollerienses

__________________________________________

L’Olleria CF es consolida a la zona «noble» de la taula classificatòria, després de la seva victòria davant el Alcàsser CF.

Una vesprada despacible amb fred i vent que convidava a tot menys a jugar un encontre de futbol. Els ollerians van començar marcant prompte (14 ‘) per mitjà de l’davanter Kevin Llario que anota per segona setmana consecutiva. Alcàsser per la seva banda va tenir la seva millor ocasió en el minut 30 quan va disposar d’un penal per empatar el partit. Però una vegada més Dani Cerdà es va mostrar determinant a l’endevinar la direcció de la pilota.

El encontre, realment no va tenir un dominador clar, la major part de el partit es va disputar al centre de camp on uns i altres buscaven el descuit, o la passada que permetés avançar cap a les porteries rivals i que van ser ben resueltos per les defenses i els porters . El públic també era escàs (com vénen sent habitual a La Solana), fet que no ajuda gens a uns jugadors acostumats a la calor dels seus en els seus equips de procedència.

La propera jornada, l’Olleria es desplaça a el camp de l’CD Dénia, equip que ara mateix es troba implicat en els llocs de descens, a dos punts dels d’Alcàsser i del «ressuscitat» SD Sueca, que torna a guanyar aquest cop a domicili. Tot això suposa que els de Dénia es juguen alguna cosa més que tres punts, els nervis dels locals, pot ser la major avantatge que beneficiï els ollerianos

 

 

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com