: Inicio » Cursos/Empleo, Portada » Taller Expertclick: para el uso del teléfono móvil para mayores de 55 años

 

Ajuntament de l’Olleria 27/11/2019

TALLER Expertclick: per a l’ús del telèfon mòbil per a majors de 55 anys

L’Ajuntament de l’Olleria ha organitzat un taller per a persones majors de 55 anys amb la finalitat d’ensenyar-les les ferramentes bàsiques de l’ús del telèfon mòbil i la connexió a internet.

A causa de la gran demanda per part dels i les majors del municipi, el curs es va dividir en dos grups. El primer va tenir lloc de l’11 al 14 de novembre i el segon va donar inici el dilluns 25 de novembre i finalitzarà demà dijous 28 a l’aula d’informàtica del Centre Social del municipi en horari de 17.30 h a 19.30 h.

Un total de 35 persones del municipi estan aprenent aquests dies a utilitzar millor el seu telèfon mòbil.

 __________________________________

TALLER Expertclick: para el uso del teléfono móvil para mayores de 55 años

 

El Ayuntamiento de l’Olleria ha organizado un taller para personas mayores de 55 años con el fin de enseñarles las herramientas básicas del uso del teléfono móvil y la conexión a internet.

A causa de la gran demanda por parte de los y las mayores del municipio, el curso se dividió en dos grupos. El primero tuvo lugar del 11 al 14 de noviembre y el segundo dio inicio el lunes 25 de noviembre y finalizará mañana jueves 28 en el aula de informática del Centro Social del municipio en horario de 17.30 h a 19.30 h.

Un total de 35 personas del municipio están aprendiendo estos días a utilizar mejor su teléfono móvil.

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com