: Inicio » Deportes, Portada » Club Ciclista Cap Amunt CabraBike de Invierno 2019.

 

CC Cap Amunt, 28/11/2019

El sábado dia 23 de noviembre el Club realizó la «Cabrabike» de invierno, donde se trataba de realizar una vuelta de 100kilometros y unos 2.500m de desnivel.  Salimos unos 28 «bikers», entre gente del club y amigos. Se sube al Campello, Portichol, San Esteve, para bajar por el lado del cementerio de Ontinyent donde se almuerza. Algunos compañeros nos dejan. Seguimos por la senda Ingeniers, detrás de la Coba Alta, Agres, Cabes de Mariola, para llegar a la Font de la Mariola, donde se realiza la parada para comer. Después salimos  por sendas para ir a Bocairent, donde repusimos fuerzas con un café y seguimos dirección hacia Ponde, Ontinyent , Aielo y finalmente l’Olleria.

La salida fué a las 7:50h y llegamos a las 19:10h. todo un día de aventura, donde el fuerte viento hizo más dura esta vuelta, donde en muchos tramos tuvimos que avanzar muy despacio.

 

_________________________

Dissabte dia 23 de novembre el Club va realitzar la «Cabrabike» d’hivern, on es tractava de realitzar una volta de 100kilometros i uns 2.500m de desnivell. Vam sortir uns 28 «bikers», entre gent de el club i amics. Es puja a l’Campello, Portitxol, Sant Esteve, per baixar pel costat de l’cementiri d’Ontinyent on es dina. Alguns companys ens deixen. Seguim per la senda Ingeniers, darrere de la Coba Alta, Agres, Caps de Mariola, per arribar a la Font de la Mariola, on es realitza la parada per dinar. Després vam sortir per sengles per anar a Bocairent, on vam reposar forces amb un cafè i seguim direcció cap a Ponde, Ontinyent, Aielo i finalment l’Olleria.

La sortida va ser a les 7: 50h i vam arribar a les 19: 10h. tot un dia d’aventura, on el fort vent va fer més dura aquesta volta, on en molts trams vam haver de avançar molt poc a poc.

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com