: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » Premiados del I Concurso de Belenes de l’Olleria

Ajuntament de l’Olleria 23/12/2019

 

Premiats del I Concurs de Betlems de l’Olleria

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Olleria, ha organitzat el I Concurs de Betlems de l’Olleria amb l’objectiu de mantenir la tradició i fomentar la confecció de betlems en cases, associacions, col·legis i comerços.

D’entre un total de 18 candidatures, 14 persones particulars, 2 centres educatius i 2 entitats/comerços, s’ha repartit 4 premis.

En la categoria de Particulars, el betlem guardonat ha sigut el del carrer Sant Josep, 42 d’Imelda Grau i José Domenech Albiñana, amb dos premis: un de 100 euros per a gastar al comerç local i altre de 100 euros a gastar en l’hostaleria local.

En la categoria de comerços i entitats el betlem guardonat ha sigut el del Comerç Panaderia Camarena, amb un premi de 150 euros a gastar al comerç local.

I en la categoria de centres educatius el betlem guardonat ha sigut el del CEIP Manuel Sanchis Guarner.

Els guardonats varen rebre els seus premis el dissabte 21 de desembre a l’acte dels Emissaris Reials de l’Olleria al Baix del Mercat.

Des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Olleria, es vol agrair a tots els participants la seua tasca de confecció de betlems, donar l’enhorabona a tots els premiats d’aquesta primera edició i convidar a la resta de comerços, entitats i veïnat del poble a participar en la pròxima edició d’aquest concurs.

_______________________________________


Premiados del I Concurso de Belenes de l’Olleria

La Concejalía de Cultura del Ayuntamiento de l’Olleria, ha organizado el I Concurso de Belenes de l’Olleria con el objetivo de mantener la tradición y fomentar la confección de belenes en casas, asociaciones, colegios y comercios.

De entre un total de 18 candidaturas, 14 personas particulares, 2 centros educativos y 2 entidades/comercios, se ha repartido 4 premios:

En la categoría de Particulares, el belén galardonado ha sido el de la calle Sant Josep, 42 de Imelda Grau y José Domenech Albiñana, con dos premios: uno de 100 euros para gastar en el comercio local y otro de 100 euros a gastar en la hostelería local.

En la categoría de comercios y entidades el belén galardonado ha sido el del Comercio Panadería Camarena, con un premio de 150 euros a gastar en el comercio local.

Y en la categoría de centros educativos el belén galardonado ha sido el del CEIP Manuel Sanchis Guarner con un lote de libros por valor de 150 euros.

Los galardonados recibieron sus premios el sábado 21 de diciembre en el acto de los Emisarios Reales de l’Olleria en el Bajo del Mercado.

Desde la Concejalía de Cultura del Ayuntamiento de l’Olleria, se quiere agradecer a todos los participantes su tarea de confección de belenes, dar la enhorabuena a todos los premiados de esta primera edición e invitar al resto de comercios, entidades y vecindario del pueblo a participar en la próxima edición de este concurso.

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com