: Inicio » Educación y Salud, Portada » Los hospitales de Xàtiva y Ontinyent reciben la solidaridad de grupos musicales

 

Los que tienen la «desgracia» de tener que pasar estas fiestas ingresados en los hospitales de Xàtiva y Ontinyent,   han recibido en el día de hoy, la solidaridad de diferentes grupos musicales, que es una forma como otra cualquiera de recordarles que no están sólos.  Quizás no les ayude en su dolencias, pero les gratificará saber que no estan olvidados,   que el «mundo» les espera a todos los que tengan la suerte de salir en próximas fechas.  A todos los que le toca estar allí, a todos los que les toca acompañar o trabajar estos días,   les deseamos la mejor de las suertes y  un año de salud y tranquilidad.

__________________

Els que tenen la «desgràcia» d’haver de passar aquestes festes ingressats als hospitals de Xàtiva i Ontinyent, han rebut en el dia d’avui, la solidaritat de diferents grups musicals, que és una forma com una altra qualsevol de recordar-los que no estan sols . Potser no els ajudi en el seu dolències, però els gratificarà saber que no estan oblidats, que el «món» els espera a tots els que tinguin la sort de sortir en pròximes dates. A tots els que li toca ser-hi, a tots els que els toca acompanyar o treballar aquests dies, els desitgem la millor de les sorts i un any de salut i tranquil·litat.

Hospital de Xàtiva

Dentro de las actividades especiales que organiza el Departamento de Salud Xàtiva-Ontinyent con motivo de las fiestas navideñas ha visitado el Hospital de Xàtiva la escuela del método Suzuki de violín del Conservatorio Lluís Milà de Xàtiva.

A las 18 h está prevista la actuación de la coral de la escuela de La Música Vella de Xàtiva.

______________________

Dins de les activitats especials que organitza el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent amb motiu de les festes nadalenques ha visitat l’Hospital de Xàtiva l’escola de el mètode Suzuki de violí de Conservatori Lluís Milà de Xàtiva.

A les 18 h està prevista l’actuació de la coral de l’escola de La Música Vella de Xàtiva.

Hospital de Ontinyent

Dentro de las actividades especiales que organiza el Departamento de Salud Xàtiva-Ontinyent con motivo de las fiestas navideñas. En la mañana de hoy en el Hospital de Ontinyent ha actuado la coral de la ONG Esperanza Solidaria interpretando piezas clásicas y villancicos

___________________________

Dins de les activitats especials que organitza el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent amb motiu de les festes nadalenques. En el matí d’avui a l’Hospital d’Ontinyent ha actuat la coral de l’ONG Esperança Solidària interpretant peces clàssiques i nadales

© 2019 Portal de L'Olleria digitalcef.com