: Inicio » Noticias, Portada » Resumen de actividades del Casal Joven de l’Olleria 2019

Ajuntament de l’Olleria 7/6/2020

Resum d’activitats al Casal Jove de l’Olleria 2019

Des que el passat 2 de novembre s’inaugurara el Casal Jove de l’Olleria, els i les joves d’entre 12 i 16 anys, han pogut gaudir d’un espai condicionat i de multitud d’activitats per poder passar el seu temps lliure.

Concretament, aquests últims mesos el Casal Jove de l’Olleria ha acollit una activitat de Jocs de Realitat Virtual, un dia de cinema amb sopar, un taller de cuina i una festa de Nadal amb sopar.

Des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Olleria, la seua regidora, Aida Giner, ha mostrat la seua satisfacció per l’èxit que està tenint el Casal Jove respecte d’altres anys, tenint una mitja de 40 assistents diaris i ha afirmat que “des del consistori es continuarà treballant per millorar aquest servei tan necessari per als i les joves de l’Olleria”.

——————————-

Resumen de actividades del Casal Joven de l’Olleria 2019

Desde que el pasado 2 de noviembre se inaugurara el Casal Joven de l’Olleria, los y las jóvenes de entre 12 y 16 años, han podido disfrutar de un espacio condicionado y de multitud de actividades para poder pasar su tiempo libre.

Concretamente, estos últimos meses el Casal Joven de l’Olleria ha acogido una actividad de Juegos de Realidad Virtual, un día de cine con cena, un taller de cocina y una fiesta de Navidad con cena.

Desde la Concejalía de Juventud del Ayuntamiento de l’Olleria, su concejal, Aida Giner, ha mostrado su satisfacción por el éxito que está teniendo el Casal Joven respecto de otros años, teniendo una media de 40 asistentes diarios y ha afirmado que “desde el consistorio se continuará trabajando para mejorar este servicio tan necesario para los y las jóvenes de l’Olleria”.

© 2020 Portal de L'Olleria digitalcef.com