: Inicio » Deportes, Portada » L’Olleria CF consigue la victoria en su visita a la UD Canals

foto: UD Canals

Jornada 18, Regional Preferente Gº III
UD Canals 1-3 L’Olleria CF

L’Olleria CF, comenzó la segunda vuelta de su competición,  visitando el feudo de la UD Canals.

El encuentro fué un claro dominio olleriense durante la primera parte, donde además de numerosas ocasiones,  Rafael Quilis (9′) y Kevin Llario (23′),  ponían la diferencia en el marcador.  La segunda parte ya sólo había que defender y esperar las ocasiones para certificar el resultado,  ocasión que aprovecho Carlos Sanz en el 67′, con el que l’Olleria sumaba otros tres puntos que lo sitúan en la 6ª plaza y con opciones de poder asaltar la 5ª ocupada por el CD Jávea, que empató esta jornada.

La próxima jornada l’Olleria recibe en La Solana, al 15º clasificado, la U.D. Portuarios-Disarp.  Equipo con el que consiguió empatar en la ida y al que deberá vencer para no perder la sexta plaza.

foto: UD Canals

Jornada 18, Regional Preferent Gº III
UD Canals 1-3 l’Olleria CF

L’Olleria CF, va començar la segona volta de la seva competició, visitant el feu de la UD Canals.

La trobada va ser un clar domini olleriana durant la primera part, on a més de nombroses ocasions, Rafael Quilis (9 ‘) i Kevin Llario (23’), posaven la diferència en el marcador. La segona part ja només calia defensar i esperar les ocasions per certificar el resultat, ocasió que aprofito Carles Sanz al 67 ‘, amb el qual l’Olleria sumava tres punts que el situen en la 6a plaça i amb opcions de poder assaltar la 5a ocupada pel CD Xàbia, que va empatar aquesta jornada.

La propera jornada l’Olleria rep a la Solana, a l’15è classificat, la U. Portuaris-Disarp. Equip amb el qual va aconseguir empatar a l’anada i a què haurà de vèncer per no perdre la sisena plaça.

 

 

© 2020 Portal de L'Olleria digitalcef.com