: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » Este domingo, el pasacalles aplazado de Sant Antoni.

 

Ajuntament de l’Olleria  22/1/2020

El acto del Pasacalle con animales, por motivo de las Fiestas de San Antonio de l’Olleria 2020, tendrá lugar el domingo 26 de enero. Concretamente a las 12:30 horas se realizará una exhibición de danzas de la mano del Grupo de Danzas El Revol y la Colla de dolçainers La Moralla de l’Olleria en el cruce de las calles Juan XXIII y Caputxins, seguido a las 13 horas de un pasacalle con animales con la colaboración de la Banda Cornetas y Tambores Santísimo Cristo de l’Olleria.

Recorrido: Salida desde el cruce de las calles Juan XXIII y Caputxins, Subida hasta Jaume I, Plaza Loreto, Batle, Sant Roc hasta San Antonio.

_____________________

 L’acte de la Cercavila d’animals per motiu de les Festes de Sant Antoni 2020 de l’Olleria, tindrà lloc aquest diumenge 26 de gener. Concretament a les 12:30 hores es realitzarà una exhibició de danses de la mà del Grup de Danses El Revol i la Colla de dolçainers La Morralla de l’Olleria en l’encreuament dels carrers Juan XXIII i Caputxins, seguit a les 13 hores d’una cercavila amb animals amb la col·laboració de la Banda CCTT Santíssim Crist de l’Olleria.

Recorregut: Eixida des de l’encreuament dels carrers Juan XXIII i Caputxins, Pujada fins Jaume I, Plaça Loreto, Batle, Sant Roc fins a Sant Antoni.

© 2020 Portal de L'Olleria digitalcef.com