: Inicio » Noticias, Portada » Ya se conocen las obras finalistas de la XVI edición del CMF Francesc Cerdà

Ajuntament de l’Olleria, 27 de gener de 2020

Finalistas del 16º Concurso de Música Fiestera “Francesc Cerdà” de l’Olleria

Un total de 29 obras se han presentado en esta 16 edición del Concurso de Música Fiestera “Francesc Cerdà” de l’Olleria en la modalidad de pasodoble, 9 más que en la pasada edición de esta modalidad celebrada en 2017 y la segunda convocatoria con más obras presentadas de la historia del concurso.

De estas 29 obras, el jurado ha escogido un total de 4 como finalistas. Las obras elegidas han sido las que llevan por lema: Ad terram, Embrujo, En Clarejar y Pecli. Una vez hecho el sorteo, la orden de interpretación al concierto será: 1.º Pecli, 2.º Ad terram, 3.º En Clarejar y 4.º Embrujo.

El concierto de presentación de las obras finalistas de esta 16 edición del Concurso Francesc Cerdà será el 29 de febrero a las 19 horas al Teatro Goya de l’Olleria.

El Concejal de Cultura del Ayuntamiento de l’Olleria, Juan Ruano, ha querido “realzar el valor, la importancia y la consolidación de este concurso en l’Olleria, demostrable por el número de obras presentadas, el número de ediciones que lleva el concurso en funcionamiento y sobretodo por el gran nivel que tienen las obras presentadas y que han hecho muy difícil la tarea de elección de los finalistas al jurado de esta edición”.

___________________________

Finalistes del 16é Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” de l’Olleria

Un total de 29 obres s’han presentat en aquesta 16 edició del Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” de l’Olleria en la modalitat de pasdoble, 9 més que en la passada edició d’aquesta modalitat celebrada en 2017 i la segon convocatòria amb més obres presentades de la història del concurs.

D’aquestes 29 obres, el jurat ha escollit un total de 4 com a finalistes. Les obres elegides han sigut les que porten per lema: Ad terram, Embrujo, En Clarejar i Pecli. Una vegada fet el sorteig, l’ordre d’interpretació al concert serà: 1r Pecli, 2n Ad terram, 3r En Clarejar i 4t Embrujo.

El concert de presentació de les obres finalistes d’aquesta 16 edició del Concurs Francesc Cerdà serà el 29 de febrer a les 19 hores al Teatre Goya de l’Olleria.

El Regidor de Cultura de l’Ajuntament de l’Olleria, Juan Ruano, ha volgut “realçar el valor, la importància i la consolidació d’aquest concurs a l’Olleria, demostrable pel nombre d’obres presentades, el nombre d’edicions que du el concurs en funcionament i sobretot pel gran nivell que tenen les obres presentades i que han fet molt difícil la tasca d’elecció dels finalistes al jurat d’aquesta edició”.

cartel ayuntamiento

 

© 2020 Portal de L'Olleria digitalcef.com