: Inicio » Deportes, Portada » L’Olleria CF frena su «racha» en Muro de Alcoi

 

Jornada 20, Regional Preferente Gº III
Muro CF 3-2 L’Olleria CF

L’Olleria CF volvió a cometer los errores de principio de temporada,  encajar goles nada más comenzar el encuentro.  Aún así,  los ollerienses que estaban en racha consiguieron, voltear el resultado con goles de Omar Cortés (27′)  y Rafa Quilis (41′) goles con los que volvían a encauzar el encuentro hasta la reanudación, donde los locales se volcaron  en busca del empate.   El oficio de los ollerienses se hacía patente con todo un entramado donde los de Muro se estrellaban una y otra vez.  Pero siempre hay alguna ocasión que escapa al control de este tipo de juego, y los alicantinos  conseguían empatar en el 58′.   Gol que espoleaba todavía más al Muro y descomponía un poco mas a l’Olleria.  En el minuto 70′ los de la Llometa justificaban el por qué su campo es el segundo más dificil donde pueden puntuar los visitantes,   colocando el definitivo 3-2 en el marcador.    Fué en definitiva un encuentro muy rocoso para ambos conjuntos, donde los de Muro se quedaron con el premio de los tres puntos.

Nada que reprochar a l’Olleria CF,  que cortan su buena racha y ven como se alejan el 4º y 5º puesto,  (Muro CF y CD Jávea respectivamente) que se ponen a 8 y 6 puntos de distancia.   El encuentro del próximo domingo, no es un encuentro menor,  se trata del ahora inmediato perseguidor a tan sólo 3 puntos,  la UE l’Alcudia.  Fundamental conseguir la victoria para seguir optando a los puestos de cabeza sin perder la 6ª plaza.  La cita el domingo a las 17h en La Solana.

______________________

L’Olleria CF va tornar a cometre els errors de principi de temporada, encaixar gols només començar el partit. Tot i així, els ollerians que estan en ratxa van aconseguir capgirar el resultat amb gols d’Omar Cortés (27 ‘) i Rafa Quilis (41′) gols amb els que tornaven a canalitzar la trobada fins a la represa, on els locals es van bolcar a la recerca de l’ empat. L’ofici dels ollerians es feia patent amb tot un entramat on els de Mur s’estavellaven una i altra vegada. Però sempre hi ha alguna ocasió que escapa a el control d’aquest tipus de joc, i els alacantins aconseguien empatar al 58 ‘. Gol que esperonava encara més a el Mur i descomponia una mica més a l’Olleria. Al minut 70 ‘els de la Llometa justificaven el per què el seu camp és el segon més dificil on poden puntuar els visitants, col·locant el definitiu 3-2 al marcador. Va ser en definitiva una trobada molt rocós per a tots dos conjunts, on els de Muro es van quedar amb el premi dels tres punts.

Res a retreure a l’Olleria CF, que tallen la seva bona ratxa i veuen com s’allunyen el 4t i 5è lloc, (Muro CF i CD Xàbia respectivament) que es posen a 8 i 6 punts de distància. La trobada de diumenge que ve, no és una trobada menor, es tracta d’l’ara immediat perseguidor a només 3 punts, la UE l’Alcúdia. Fonamental aconseguir la victòria per seguir optant als llocs de cap sense perdre la 6a plaça. La cita diumenge a les 17h a la Solana.

© 2020 Portal de L'Olleria digitalcef.com