: Inicio » Deportes, Portada » CFS L’Olleria destrona al lider arrebatándole el primer puesto.

foto CFS L'Olleria

Regional Preferente Sala Grupo I    Jornada 17

Alboraya F.S. 3-4  C.F.S. L´Olleria La Vall D´Albaida

Rafa Oviendo (2′), Javi Ros (18′ y 35′), Daniel Rivas (36′)

CFS L’Olleria consigue un épico triunfo  ante el lider arrebatándole el primer puesto. 

Una visita muy complicada le esperaba a l’Olleria en esta jornada.  Tras perder en casa frente al Algiros FS,  con lo que animicamente supone,  también perdía el liderato durante la semana,  al  sumar puntos de un encuentro pendiente,  su rival de este domingo, el Alboraya FS  que además cuenta con una aficción que no desaprovecha estas ocasiones.  A esto hay que añadir las bajas que merman al equipo.  Es decir,  todo un guión para una pelicula de superación al más puro estilo americano.

El caso es que los ollerienses,   si algo han demostrado en lo que vá de temporada, es regularidad y «aplomo»  y en una ocasión tan difícil como esta,  volvieron a dar la talla de sus posibilidades. El primer gol, en el minuto 2 sirvió para templar nervios, aunque llegaron a estar perdiendo 1-2 en el minuto 12.    La victoria no sólo les devuelve el liderato, además pone tierra de por medio,  donde ahora mismo tan sólo el propio Alboraya FS y Chelva FS «A» aguantan el ritmo impuesto por los ollerienses.

Precisamente  antes de su visita al Chelva FS, dentro de dos semanas, los ollerienses reciben  la próxima jornada a F.S.Siete Aguas-Casa Mundo «A»,  equipo que ocupa el puesto 14º,  y que se convierte en un encuentro de suma importancia,  si se quiere ir con ciertas garantias  al municipal de Chelva.   La afición tiene otra buena ocasión de acudir a La Solana y dar todo su apoyo a los ollerienses.  La cita, el próximo sábado, 15 de febrero a las 18h en el Pabellón de La Solana

_______________________________________

 

 

CFS l’Olleria aconsegueix una èpic triomf davant el líder prenent-li el primer lloc.

Una visita molt complicada l’esperava a l’Olleria en aquesta jornada. Després de perdre a casa davant el Algiros FS, de manera que anímicament suposa, també perdia el liderat durant la setmana, a l’sumar punts d’una trobada pendent el seu rival d’aquest diumenge, l’Alboraya FS que a més compta amb una afecció que no desaprofita aquestes ocasions . A això cal afegir les baixes que minven a l’equip. És a dir, tot un guió per a una pel·lícula de superació a el més pur estil americà.

El cas és que els ollerians si alguna cosa han demostrat en el que vá de temporada és regularitat i «aplom» i en una ocasió tan difícil tornar a donar la talla de les seves possibilitats. El primer gol, al minut 2 va servir per temperar nervis, tot i que van arribar a estar perdent 1-2 al minut 12. La victòria no només els torna el liderat, a més posa terra pel mig on ara mateix tan sols el propi Alboraya FS i Chelva FS «A» aguanten el ritme imposat pels ollerians.

Precisament abans de la seva visita a l’Chelva FS, aquí a dues setmanes, els ollerians reben la propera jornada a FSSiete Aigües-Casa Món «A», equip que ocupa el lloc 14è, i que es converteix en una trobada de summa importància, si es vol anar amb certes garanties a l’municipal de Chelva. L’afició té una altra bona ocasió d’acudir a la Solana i donar tot el seu suport als ollerians. La cita, el proper dissabte, 15 de febrer a les 18h al Pavelló de la Solana

 

 

© 2020 Portal de L'Olleria digitalcef.com