: Inicio » Deportes, Portada » CFS L’Olleria mantiene el liderato con otra victoria en La Solana

 

Regional Preferente Sala Grupo I –  Jornada 18ª

C.F.S. L´Olleria La Vall D´Albaida 6-2 F.S.Siete Aguas-Casa Mundo «A»

CFS L’Olleria  consigue una nueva victoria donde los tres puntos en litigio eran fundamentales para mantener el liderato  y acudir a su complicado compromiso de la próxima jornada con una ventaja razonable.

El  encuentro, en que los ollerienses incorporaban a algunos juveniles para suplir varias bajas, se desarrolló como viene siendo costumbre,  con alta intensidad desde el inicio,   con goles tempraneros, que el equipo contrario comenzó a notar fisicamente en la segunda parte, ya que se presentó al encuentro con tan solo 6 jugadores.  Lo que supone un esfuerzo físico extra para el equipo.  Los goles en esta ocasión se los repartieron entre José Ortíz (triplete) y Dani Rivas (doblete) .

El resultado era muy importante,  por que el inmeditato perseguidor  Alboraya, mantiene el pulso por la lucha del primer puesto,  en el tercer puesto y próximo rival que se mantiene en esa pugna,  el Chelva se queda a 5 puntos antes de ese encuentro vital, tras su tropiezo a domicilio en Carlet.  Importante resultado, ya que  una victoria la próxima jornada no le permite alcanzar a los ollerienses,  y una derrota permitiría a los hombres de Enrique Presencia,  mantener el liderato a la vez que se alejaría por el horizonte respecto al tercer clasificado.  La cita el próximo sábado a las 12:30 h en el Pabellón Municipal de Chelva.

 

CFS L’Olleria aconsegueix una nova victòria on els tres punts en litigi eren fonamentals per mantenir el liderat i acudir al seu complicat compromís de la propera jornada amb un avantatge raonable.

La trobada, en què els ollerians incorporaven a alguns juvenils per suplir diverses baixes, es va desenvolupar com és costum, amb alta intensitat des de l’inici, amb gols matiners, que l’equip contrari va començar a notar físicament en la segona part, ja que es presentar a la trobada amb tan sols 6 jugadors. El que suposa un esforç físic extra per a l’equip. Els gols en aquesta ocasió se’ls van repartir entre José Ortíz (triplet) i Dani Rivas (doblet).

El resultat era molt important, perquè el inmeditato perseguidor Alboraia, manté el pols per la lluita de el primer lloc, en el tercer lloc i proper rival que es manté en aquesta pugna, el Chelva es queda a 5 punts abans d’aquesta trobada vital, després de la seva ensopegada a domicili a Carlet. Important resultat, ja que una victòria la propera jornada no li permet arribar als ollerians, i una derrota permetria als homes d’Enrique Presència, mantenir el liderat al mateix temps que s’allunyaria per l’horitzó respecte a el tercer classificat. La cita dissabte que ve a les 12:30 h al Pavelló Municipal de Chelva.

 

© 2020 Portal de L'Olleria digitalcef.com