: Inicio » Deportes, Portada » CFS L’Olleria sigue marcando el ritmo en su categoría.

 

Regional Preferente Sala   Grupo I,   jornada 20

CFS L’Olleria La Vall d’Albaida  6-3   A.C. Carlet-Palets Cortipal

Los ollerienses que llegaron al descanso con un 0-1,   aprovecharon su mejor condición física en la reanudación para remontar y dejar sentenciado el encuentro, con el que conseguian los tres puntos vitales para seguir soñando con el ascenso.

CFS L’Olleria acabará esta jornada siendo más lider que en la anterior, merced al empate a domicilio de su inmediato perseguidor,  el Alboraya FS que «arrancó» un punto en Ayora en el último minuto.  Lo que sitúa la ventaja en tres puntos y el «golaverage»  particular a favor.    El encuentro donde jugaba el tercer clasificado, quedó aplazado.  Ahora mismo  son los tres equipos que presentan serias aspiraciones para ocupar las dos plazas de ascenso  a once jornadas del final de liga (18 puntos en juego).  En el cuarto puesto asoma Moixent, que ya comienza a asediar el tercer puesto que ocupa Chelva.

La próxima jornada los ollerienses visitan la casa del Maristas Sucro Cullera,  equipo inmerso en la lucha por la permanencia,  ocupa el puesto 13º, a cinco del colista.  Encuentro complicado ante un equipo desesperado por conseguir puntos.  Otro encuentro interesante será el que dispute Alboraya, (2ºclasificado)  que recibe al cuarto clasificado, els Dispersats de Moixent, que llega en «estado de gracia»  dispuesto a asaltar el tercer puesto.

______________________

Els ollerians que van arribar a la mitja part amb un 0-1, van aprofitar la seua millor condició física a la represa fins a deixar sentenciat el partit, amb el qual aconseguien els tres punts vitals per seguir somiant amb l’ascens.

CFS l’Olleria acabarà aquesta jornada sent més líder que en l’anterior, gràcies a l’empat a domicili del seu immediat perseguidor, el Alboraia FS que «va arrencar» un punt a Ayora en l’últim minut. El que situa l’avantatge en tres punts i el «golaverage» particular a favor. La trobada on jugava el tercer classificat, va quedar ajornat. Ara mateix són els tres equips que presenten serioses aspiracions per ocupar les dues places d’ascens a onze jornades de la fi de lliga (18 punts en joc). En el quart lloc treu el cap Moixent, que ja comença a assetjar el tercer lloc que ocupa Chelva.

La propera jornada els ollerians visiten la casa de l’Maristes Sucro Cullera, equip immers en la lluita per la permanència, ocupa el lloc 13è, a cinc de el cuer. Trobada complicat davant un equip desesperat per aconseguir punts. Una altra trobada interessant serà el que disputi Alboraia, (2ºclasificado) que rep a el quart classificat, a els Dispersats de Moixent, que arriba en «estat de gràcia» disposat a assaltar el tercer lloc.



 

© 2020 Portal de L'Olleria digitalcef.com