: Inicio » Deportes, Portada » Tablas en La Solana, entre Tavernes y l’Olleria

Jornada 25, Regional Preferente Gº III
L’Olleria CF  2-2  UE Tavernes

L’Olleria CF, consiguió «in extremis» empatar ante uno de los aspirantes al ascenso,  la UE Tavernes de Valldigna.    Al igual que hace dos jornadas contra la UD Castellonense, no se notó la diferencia en la tabla clasificatoria,  aunque en esta ocasión  La Solana disfrutó de un encuentro entretenido en el que se sucedian las ocasiones en ambas porterias.

Los huecos tras las defensas fué el  recurso más repetido para la búsqueda del gol,  aunque los ollerienses que ya habían encajado un gol en el minuto 10,  empataron en un preciso saque de falta que remató de cabeza  Carles Vidal,  desviando el balón lo necesario para conseguir el 1 a 1 (14′).    La segunda parte fué un calco de la primera,  batalla por el control del balón en el centro de campo y rápidos ataques al espacio tras las defensas.   En el 70′  los visitantes, conseguían adelantarse tras un disparo desde el borde de área,  al que nada podía hacer Toni Peiró.   Sería precisamente el portero el que en el último minuto tras un saque de falta sobre el  área del Tavernes  suponía el penalti con el que Rafa Quilis (89′),  salvaba un punto merecido para los ollerienses.

La próxima jornada l’Olleria  que se mantiene en la 7ª plaza, visitará al CD Enguera, que ocupa el 15º puestos, y que esta semana acaba de derrotar a otro de los aspirantes al ascenso, el CD Jávea.  Victoria que le ha permitido abandonar los puestos de descenso.  Es decir  l’Olleria visitará a un equipo que acaba de rearmarse moralmente y sigue necesitado de puntos.   Encuentro complicado para los visitantes.

_____________________________________

L’Olleria CF, va aconseguir «in extremis» empatar davant un dels aspirants a l’ascens, la UE Tavernes de Valldigna. A l’igual que fa dues jornades contra la UD Castellonense, no es va notar la diferència en la taula classificatòria, encara que en aquesta ocasió la Solana va gaudir d’una trobada entretingut en el qual es sucedian les ocasions a les dues porteries.

Els buits després de les defenses va ser el recurs més repetit per a la recerca de l’gol, encara que els ollerians que ja havien encaixat un gol al minut 10, van empatar en un precís llançament de falta que va rematar de cap Carles Vidal, desviant la pilota el necessari per aconseguir l’1 a 1 (14 ‘). La segona part va ser un calc de la primera, batalla pel control de la pilota al centre de camp i ràpids atacs a l’espai després de les defenses. Al 70 ‘els visitants, aconseguien avançar-després d’un xut des de la vora d’àrea, a què res podia fer Toni Peiró. Seria precisament el porter el que en l’últim minut després d’un servei de falta sobre l’àrea de l’Tavernes suposava el penal amb el qual Rafa Quilis (89 ‘), salvava un punt merescut per als ollerians.

La propera jornada l’Olleria que es manté en la 7a plaça, visitarà a l’CD Enguera, que ocupa el 15è llocs, i que aquesta setmana acaba de derrotar a un altre dels aspirants a l’ascens, el CD Xàbia. Victòria que li ha permès abandonar els llocs de descens. És a dir l’Olleria visitarà a un equip que acaba de rearmar moralment i segueix necessitat de punts. Trobada complicat per als visitants.