: Inicio » Educación y Salud, Portada » «Estiu Actiu» para mayores

 

Ajuntament de l’Olleria, 13/7/2020 fc

—————————–
ESTIU ACTIU PARA MAYORES EN L’OLLERIA

Desde la Concejalía de Deportes del Ayuntamiento de L’Olleria lanzamos el programa gratuito ESTIU ACTIU EN L’OLLERIA enfocado a las personas mayores de la población.

Este programa contará con dos actividades, gimnasia y baile individual (bachata, merengue, salsa, cumbia, pasodoble, tango, kizomba, rock, etc.), que se dividirán en diferentes sesiones, todas ellas en el Parque Beat Pare Ferreres.

Las inscripciones se realizarán a través de la nueva plataforma lanzada por el Ayuntamiento de L’Olleria, lolleria.inscribe.es hasta un día antes de cada actividad (en caso de tener algún problema hay que llamar al 96 220 08 66).

Esta es la programación para el mes de julio y continuaremos trabajando para presentar la del mes de agosto de 2020.

Plazas limitadas. Se seguirán las medidas de seguridad que marca la normativa en relación a la Covid-19.

INCRIPCIONES  EN L’OLLERIA.INSCRIBE.ES

____________________________

 ESTIU ACTIU PER A MAJORS A L’OLLERIA

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de L’Olleria llancem el programa gratuït ESTIU ACTIU A L’OLLERIA enfocat a les persones majors de la població.

Aquest programa comptarà amb dues activitats, gimnàstica i ball individual (bachata, merengue, salsa, cúmbia, pasdoble, tango, kizomba, rock, etc.), que es dividiran en diferents sessions, totes elles al Parc Beat Pare Ferreres.

Les inscripcions es realitzaran a través de la nova plataforma llançada per l’Ajuntament de L’Olleria, lolleria.inscribe.es fins un dia abans de cada activitat (en cas de tenir algun problema cal telefonar al 962200866).

Aquesta és la programació per al mes de juliol i continuarem treballant per a presentar la del mes d’agost de 2020.

Places limitades. Es seguiran les mesures de seguretat que marca la normativa en relació amb la Covid-19.

INCRIPCIONES  EN L’OLLERIA.INSCRIBE.ES

© 2020 Portal de L'Olleria digitalcef.com