: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » Este lunes a las 21:30h, “Castell de focs” a cargo de la Pirotécnia Nadal-Martí

 

Este lunes a las 21:30h,  “Castell de focs” a cargo de la Pirotécnia Nadal-Martí

Durante décadas, el “Castell de focs” puso el broche de oro a unas fiestas cada vez más memorables,  en esta ocasión, será el cierre  de una fiestas que ni tan siquiera tenemos que olvidar, ya que no se han celebrado.

La pandemia sigue siendo la protagonista en lo que llevamos de año. Se ha llevado la vida, o destrozado la salud de muchos, tampoco ha permitido despedir a los fallecidos por esta o otras causas,  con el cariño que merecían (a todos ellos nuestras condolencias), y en el terreno material  ha trastocado la economía de una gran mayoría, y ha cambiado los hábitos y rutinas de todos.

A pesar de ello, este es uno de los pocos actos, que cumple con toda la normativa de prevención del coronavirus, además l’Olleria cuenta con una pirotécnia de renombre como es Nadal Martí, por lo que  el Ayuntamiento decidió en su día no renunciar (con buen criterio),  a este acto que habitualmente “pone fin” a las fiestas.

Pero no deberíamos entender este acto,  como el cierre de las fiestas que no se han celebrado,  sino como el punto de partida como mucha esperanza de las que están por venir. Quizás deberíamos entenderlo como despedida de un año festero nefasto que ojalá nunca se vuelva a repetir.

Sea como sea,  durante el disparo,  serán variadas las sensaciones personales que albergará cada uno. Lo importante es seguir aguantando y seguir luchando para evitar contagios y convertir estos meses en un triste paréntesis,   que entre todos debemos  superar y remontar.

Este lunes 31 de agosto,  a las 21:30h,  tenemos la ocasión de disfrutar entre todos, algo hecho para todos.  “Castell de focs” a cargo de Nadal Martí.

____________________________________

Aquest dilluns a les 21: 30h, «Castell de focs» a càrrec de la Pirotècnia Nadal-Martí

Durant dècades, el «Castell de focs» va posar el punt i final a unes festes cada vegada més memorables, en aquesta ocasió, serà el tancament d’una festes que ni tan sols hem d’oblidar, ja que no s’han celebrat.
La pandèmia segueix sent la protagonista en el que portem d’any. S’ha portat la vida, o destrossat la salut de molts, tampoc ha permès acomiadar els morts per aquesta o altres causes, amb l’afecte que mereixien (a tots ells el nostre condol), i en el terreny material ha trastocat l’economia d’una gran majoria, i ha canviat els hàbits i rutines de tots.
Tot i això, aquest és un dels pocs actes, que compleix amb tota la normativa de prevenció de l’coronavirus, a més l’Olleria compta amb una pirotècnia de renom com és Nadal Martí, per la qual cosa l’Ajuntament va decidir en el seu dia no renunciar (amb bon criteri), a aquest acte que habitualment «posa fi» a les festes.
Però no hauríem d’entendre aquest acte, com el tancament de les festes que no s’han celebrat, sinó com el punt de partida com molta esperança de les que estan per venir. Potser hauríem entendre com a comiat d’un any fester nefast que tant de bo mai es torni a repetir.
Siga com siga, durant el castell, seran variades les sensacions personals que albergarà cada un. L’important és seguir aguantant i seguir lluitant per evitar contagis i convertir aquests mesos en un trist parèntesi, que entre tots hem de superar i remuntar.
Aquest dilluns 31 d’agost, a les 21: 30h, tenim l’ocasió de gaudir entre tots, alguna cosa fet per a tots. «Castell de focs» a càrrec de Nadal Martí.

© 2020 Portal de L'Olleria digitalcef.com