: Inicio » Educación y Salud, Portada » Actividades extraescolares en los colegios de L’Olleria

 

 

Actividades extraescolares en los colegios de L’Olleria

 

El pasado jueves 1 de octubre dieron inicio las actividades extraescolares en los colegios públicos de L’Olleria, CEIP Manuel Sanchis Guarner y CEIP Isabel la Católica, con el fin de ayudar a los padres y madres a conciliar la vida familiar y laboral de la forma más segura posible.

Desde la Concejalía de Educación del Ayuntamiento de L’Olleria y las direcciones de los centros educativos de infantil y primaria del municipio se ha trabajado para poder mantener estas actividades, tan necesarias para las familias, siguiendo los protocolos de seguridad marcados por las autoridades competentes en materia sanitaria y educativa.

Hace unas semanas los centros realizaron un sondeo con el fin de conocer el número de alumnos interesados en participar en estas actividades y que, pese a ser muy menor que el resto de años, se ha mantenido e incluso ampliado el número de monitores y monitoras con el fin de organizar grupos más reducidos y hacer más seguras estas actividades.

Cada centro cuenta con su programación semanal de actividades:

 

– CEIP Isabel la Católica

Lunes: Expresión Corporal.
Martes: Actividades multideportivas.
Miércoles: Arte.
Jueves: Juegos de mesa.
Viernes: Baile.

 

– CEIP Manuel Sanchis Guarner

Dilluns: Actividades multideportivas y relajación.

Martes: Teatro.

Miércoles: Música.

Jueves: Cuenta Cuentos para los niños y niñas de infantil y biblioteca tutorizada para el resto de alumnado.

Viernes: Arte.

 

Sin duda una iniciativa muy necesaria, financiada en gran parte por el Ayuntamiento de L’Olleria, que permite a los padres y madres del municipio poder conciliar la vida familiar y laboral a la vez que estar tranquilos por la seguridad de sus hijos e hijas.

_____________________________

Activitats extraescolars als col·legis de L’Olleria

 

El passat dijous 1 d’octubre van donar inici les activitats extraescolars als col·legis públics de L’Olleria, CEIP Manuel Sanchis Guarner i CEIP Isabel la Catòlica, amb la finalitat d’ajudar als pares i mares a conciliar la vida familiar i laboral de la forma més segura possible.

Des de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de L’Olleria i les direccions dels centres educatius d’infantil i primària del municipi s’ha treballat per poder mantenir aquestes activitats, tan necessàries per a les famílies, seguint els protocols de seguretat marcats per les autoritats competents en matèria sanitària i educativa.

Fa unes setmanes els centres van realitzar un sondeig amb la finalitat de conéixer el nombre d’alumnes interessats en participar d’aquestes activitats i que, pese a ser molt menor de la resta d’anys, s’ha mantingut i inclús ampliat el nombre de monitors i monitores amb la finalitat d’organitzar grups més reduïts i fer més segures aquestes activitats. 

Cada centre compta amb la seua programació setmanal d’activitats: 

– CEIP Isabel la Catòlica

Dilluns: Expressió Corporal.
Dimarts: Multiesports.
Dimecres: Art.
Dijous: Jocs de taula.
Divendres: Ball.

– CEIP Manuel Sanchis Guarner

Dilluns: Multiesport i relaxació.

Dimarts: Teatre.

Dimecres: Música.

Dijous: Conta Contes per als xiquets i xiquetes d’infantil i biblioteca tutoritzada per a la resta d’alumnat.

Divendres: Art.

Sens dubte una iniciativa molt necessària, finançada en gran part per l’Ajuntament de L’Olleria, que permet als pares i mares del municipi poder conciliar la vida familiar i laboral a la vegada que estar tranquils per la seguretat dels seus fills i filles.

© 2020 Portal de L'Olleria digitalcef.com