: Inicio » Deportes, Portada » Partidas de Frontón del Club de les Oliveres Centenàries de L’Olleria

Partidas de Frontón del Club de les Oliveres Centenàries de L’Olleria

Hace unos días, como todos los viernes desde hace casi 30 años, el club de frontón no federado de les Oliveres Centenàries de L’Olleria, jugaron varias partidas, en las cuales contaron con la participación del Club de Frontón de Canals.

A pesar de las circunstancias y de la serie de normas sanitarias que tuvieron que cumplir todos y cada uno de los participantes para hacer de estas, unas partidas seguras y evitar riesgos de contagios, esta, fue una tarde marcada por el buen ambiente y el compañerismo.

Desde el Club de les Oliveres Centenàries de L’Olleria quieren agradecer al Club de Canals su visita y la tarde de deporte tan divertida. Sin duda, tan pronto como sea posible, el Club de L’Olleria devolverá esta visita al Club de Canals.

___________________________

Partides de Frontó del Club de les Oliveres Centenàries de L’Olleria

Fa uns dies, com tots els divendres des de fa quasi 30 anys, el club de frontó no federat de les Oliveres Centenàries de L’Olleria, varen jugar diverses partides, en les quals comptaren amb la participació del Club de Frontó de Canals.

A pesar de les circumstàncies i de la sèrie de normes sanitàries que van haver de complir tots i cadascun dels participants per fer d’aquestes, unes partides segures i evitar riscos de contagis, aquesta, va ser una vesprada marcada pel bon ambient i el companyonia.

Des del Club de les Oliveres Centenàries de L’Olleria volen agrair al Club de Canals la seua visita i la vesprada d’esport tan divertida. Sens dubte, tan prompte com siga possible, el Club de L’Olleria tornarà aquesta visita al Club de Canals.

© 2020 Portal de L'Olleria digitalcef.com