: Inicio » Noticias, Portada » La Policia Local ayuda a la de Canals a vigilar su «cierre perimetral»

Canals, localidad que se encuentra en cierre perimetral  hasta el 21 de enero y con una alta incidencia de contagios por Covid,  se enfrenta estos días a posibles renuniones sociales que se puedan celebrar con motivo de las fiestas de Sant Antoni (del 16 al 18 de enero)

El consistorio ha mostrado su preocupación al tener conocimiento de que podrían celebrarse dichas reuniones, que califican de «irresponsables», de ahí que se haya creído conveniente reforzar el control para poder visualizar las mismas e «intervenir de manera contundente contra estas».  Para ello la Policia de Canals ha establecido un convenio de colaboración con la de l’Olleria para esa vigilancia con drones principalmente en el diseminado que separa ambas poblaciones.

L’Olleria pondrá a disposición de este servicio el dron recien adquirido a cargo del agente especializado, y Canals reforzará la operación con dos patrullas en la zona.

Con todo ello,  el Ayuntamiento de Canals ante la gravedad de la situación que está viviendo la población,  pretende prevenir todo tipo de reuniones sociales, por la irresponsabilidad y peligro que ellor conlleva en estos momentos.

__________________

Canals, localitat que es troba a tancament perimetral fins al 21 de gener i amb una alta incidència de contagis per Covid, s’enfronta aquests dies a possibles renuniones socials que es puguin celebrar amb motiu de les festes de Sant Antoni (de l’16 a l’18 de gener)

El consistori ha mostrat la seva preocupació a l’tenir coneixement que podrien celebrar aquestes reunions, que qualifiquen d ‘ «irresponsables», d’aquí que s’hagi cregut convenient reforçar el control per poder visualitzar les mateixes i «intervenir de manera contundent contra aquestes». Per a això la policia de Canals va establir un conveni de col·laboració amb la de l’Olleria per a aquesta vigilància amb drones principalment en el disseminat que separa ambdues poblacions.

L’Olleria posarà a disposició d’aquest servei el dron recent adquirit a càrrec de l’agent especialitzat, i Canals reforçarà l’operació amb dues patrulles a la zona.

Amb tot això, l’ajuntament de Canals davant la gravetat de la situació que està vivint la població, pretén aplicar tota la contundència sancionadora a tots aquells veïns que incorrin en qualsevol tipus de reunions socials, per la irresponsabilitat i perill que d’elles se deriva.

© 2021 Portal de L'Olleria digitalcef.com