: Inicio » Deportes, Portada » L’Olleria CF incorpora a Ramón Micó en la plantilla, hasta final de temporada

L’Olleria CF  reincorpora a la plantilla a uno de los grandes referentes del Club en los últimos años,  el portero Ramón Micó,  para cubrir la baja de Aitor Vidal.  Otro gran portero,  que ha tenido que dejar el equipo por motivos laborales.   Con esta baja,   Dani Cerdá  tendrá como compañero a todo un maestro bajo palos, que a sus 45 años no tuvo inconveniente en aceptar la responsabilidad que le ofrecían.   Una gran noticia para los aficionados ollerienses y para el Club por todo lo que puede aportar Ramón Micó a la plantilla.

Ramón Micó Corcoles, debutó con l’Olleria en tercera división, (6/05/1992) con 16 años, retirándose al final de la temporada 2018-19,  por lo que haciendo cuentas,  estuvo la friolera de 27 (veintisiete) años  defendiendo la porteria olleriense, además de ser una pieza fundamental en los últimos años dentro del vestuario. Con esta incorporación hasta final de temporada,  añade otra página más a su envidiable historia al servicio de l’Olleria CF.

 

 

L’Olleria CF reincorpora a la plantilla a un dels grans referents del Club en els últims anys, el porter Ramón Micó, per a cobrir la baixa d’Aitor Vidal. Un altre gran porter, que ha hagut de deixar l’equip per motius laborals. Amb esta baixa, Dani Cerdá tindrà com a company a tot un mestre baix pals, que als seus 45 anys no va tindre inconvenient a acceptar la responsabilitat que li oferien. Una gran notícia per als aficionats ollerienses i per al Club per tot el que pot aporta Ramón Micó a la plantilla.

Ramón Micó Corcoles, va debutar amb l’Olleria en tercera divisió, (6/05/1992) amb 16 anys, retirant-se al final de la temporada 2018-19, per la qual cosa fent comptes, va estar la fredolina de 27 (vint-i-set) anys defenent la porteria olleriense, a més de ser una peça fonamental en els últims anys dins del vestuari. Amb esta incorporació fins a final de temporada, afig una altra pàgina més a la seua envejable història al servici de l’Olleria C

© 2021 Portal de L'Olleria digitalcef.com