: Inicio » Cultura y Fiestas, Portada » David Postiguillo se adjudica el primer premio de la XVII edición del «Francesc Cerdà»

 

Este sábado, 1 de mayo concluía la XVII edición del Concurso de Música Festera «Francesc Cerdà».

La edición de 2021 que se celebró en la modalidad de «marxa mora»  contó con un total de  34 obras presentadas,  en esta ocasión tan sólo dos, han concurrido a la categoría de finalistas por decisión del jurado. También el escenario no fué el habitual, por motivos sanitarios, siendo el patio de la Casa Santonja la ubicación elegida  para el concierto de la SEM Sta Cecilia.

El primer premio y el premio del público se otorgó a David Postiguillo Moscardó de Manuel,   con la obra KAPSIKUM,   el segundo puesto correspondió a Ferran Campos Valdés  de Biar con la obra CLAROSCUR

En el concierto  también se presentó la edición de la obra ganadora de la edición de 2020 del Concurso «Francesc Cerdà» de L’Olleria, «A la terra» de Vicent Bernabeu, compositor de Albaida.

______________________

Este dissabte, 1 de maig concloïa la XVII edició del Concurs de Música Festera «Francesc Cerdà».

L’edició de 2021 que es va celebrar en la modalitat de «marxa mora» va comptar amb un total de 34 obres presentades, en esta ocasió tan sols dos, han concorregut a la categoria de finalistes per decisió del jurat. També l’escenari no va ser l’habitual, per motius sanitaris, sent el pati de la Casa Santonja la ubicació triada per al concert de la SEM Sta Cecilia.

El primer premi i el premi del públic es va atorgar a David Postiguillo Moscardó de Manuel, amb l’obra KAPSIKUM, el segon lloc va correspondre a Ferran Campos Valdés de Biar amb l’obra CLAROSCUR

En el concert també es va presentar l’edició de l’obra guanyadora de l’edició de 2020 del Concurs «Francesc Cerdà» de L’;Olleria, «A la terra» de Vicent Bernabeu, compositor d’Albaida.

 

 

© 2021 Portal de L'Olleria digitalcef.com