: Inicio » Educación y Salud, Portada » Centro de vacunación masiva en L’Olleria a partir del 24 de mayo

 

Ajuntament de l’Olleria, 18/5/2021

 

Centro de vacunación masiva en L’Olleria

A partir del lunes 24 de mayo empezará en L’Olleria la vacunación masiva de personas de L’Olleria, Montaverner, Alfarrasí, Guadasséquies, Benissuera y Sempere.

El Centro Social de L’Olleria será el espacio que albergará este punto de vacunación, así lo confirmó la gerente del Hospital de Xàtiva, Margarita Llaudes, que visitó L’Olleria junto con el Alcalde del municipio, Ramón Vidal, el coordinador y la jefa de departamento del Centro de Salud del municipio, para comprobar las instalaciones, lugares de aparcamiento, material necesario y proximidad al centro de Salud de L’Olleria.

Sin duda una gran noticia que facilitará la rapidez y comodidad de la vacunación a los vecinos y vecinas de L’Olleria y de los pueblos del alrededor. ¡Un pasito más para poder ganar la batalla a esta pandemia.

_______________________

Centre de vacunació massiva a L’Olleria

A partir del dilluns 24 de maig començarà a L’Olleria la vacunació massiva de persones de L’Olleria, Montaverner, Alfarrasí, Guadasséquies, Benissuera i Sempere.

El Centre Social de L’Olleria serà l’espai que albergarà aquest punt de vacunació, així ho va confirmar la gerent de l’Hospital de Xàtiva, Margarita Llaudes, que va visitar L’Olleria junt amb l’Alcalde del municipi, Ramón Vidal, el coordinador i la cap de departament del Centre de Salut del municipi, per a comprovar les instal·lacions, llocs d’aparcaments, material necessari i proximitat al centre de Salut de L’Olleria.

Sens dubte una gran notícia que facilitarà la rapidesa i comoditat de la vacunació als veïns i veïnes de L’Olleria i dels pobles del voltant. Un passet més per poder guanyar la batalla a aquesta pandèmia

© 2021 Portal de L'Olleria digitalcef.com