: Inicio » Moros y Cristianos, Portada » L’Olleria suspende las Fiestas Patronales y de Moros y Cristianos de 2021

 

Ajuntament de l’Olleria  21/06/2021

L’Olleria suspende las Fiestas Patronales y de Moros y Cristianos de 2021

La pandemia que ha provocado la Covid-19 nos ha dejado una grave situación sanitaria, económica y social. Las numerosas consecuencias que ha provocado esta situación y que nos han hecho estar varios años en la incertidumbre, siguen sin estar totalmente claras y por eso, nos hace de nuevo volver a tomar la decisión de anular las Fiestas Patronales y de Moros y Cristianos de L’Olleria este 2021.

No es la decisión que nos gustaría transmitiros, pero si la más responsable, dado que, pese a la mejora en la situación sanitaria en estos momentos, no hemos ganado todavía la guerra a esta pandemia.

De acuerdo con lo anterior, en el Pleno Ordinario celebrado el pasado mas mayo de 2021 se aprobó y, por lo tanto, dió formalidad a su suspensión definitiva para este 2021.

Desde el Ayuntamiento estamos seguros que las Fiestas Patronales y de Moros y Cristianos de L’Olleria volverán el año que viene con más fuerza que nunca

____________________________________________________

L’Olleria suspén les Festes Patronals i de Moros i Cristians de 2021

La pandèmia que ha provocat la Covid-19 ens ha deixat una greu situació sanitària, econòmica i social. Les nombroses conseqüències que ha provocat aquesta situació i que ens han fet estar diversos anys en la incertesa, segueixen sense estar totalment clares i per això, ens fa de nou tornar a prendre la decisió d’anul·lar les Festes Patronals i de Moros i Cristians de L’Olleria aquest 2021.

No és la decisió que ens agradaria transmetre-vos, però si la més responsable, donat que, pese a la millora en la situació sanitària en aquests moments, no hem guanyat encara la guerra a aquesta fastigosa pandèmia.

D’acord amb l’anterior, al Ple Ordinari celebrat el passat mes maig de 2021 es va aprovar i, per tant, donar formalitat a la seua suspensió definitiva per a aquest 2021.

Des de l’Ajuntament estem segurs que les Festes Patronals i de Moros i Cristians de L’Olleria tornaran l’any que ve amb més força que mai.

© 2021 Portal de L'Olleria digitalcef.com