: Inicio » Cine/Espectáculos, Portada » Dos grandes espectáculos para este fin de semana en el «Parque»

 

 

Este fin de semana continúan estas actividades con dos espectáculos muy especiales para hacer disfrutar al público infantil del municipio.
El sábado 26 de junio a las 19:30 h (apertura de puertas a las 18:30 h) en el Parque Beat Pare Ferreres los pequeños y pequeñas podrán pasarlo a las mil maravillas con el CABARÉ CIRCUS, un espectáculo de ilusión y fantasía, de la mano de la empresa local Espectáculos Barfi.
La entrada será gratuita hasta completar el aforo.
El domingo, 27 de junio a las 19:30 h (apertura de puertas a las 18:30 h), también en el Parque Beat Pare Ferreres, MOU EL COS, actuación de Dàmaris Gelabert la famosa músico, compositora, pedagoga y musicoterapeuta especializada en la música infantil​ y su banda.
Este espectáculo también tendrá la entrada gratuita hasta completar el aforo máximo permitido.
_____________________
Este cap de setmana continuen estes activitats amb dos espectacles molt especials per a fer disfrutar al públic infantil del municipi.
El dissabte 26 de juny a les 19:30 h (obertura de portes a les 18:30 h) en el Parc Beat Pare Ferreres els xicotets i xicotetes podran passar-ho a les mil meravelles amb el CABARÉ CIRCUS, un espectacle d’il·lusió i fantasia, de la mà de l’empresa local Espectacles Barfi.
L’entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament.
El diumenge, 27 de juny a les 19:30 h (obertura de portes a les 18:30 h) , també en el Parc Beat Pare Ferreres, MOU EL COS, actuació de Dàmaris Gelabert la famosa músic, compositora, pedagoga i musicoterapeuta especialitzada en la música infantil i la seua banda.
Este espectacle també tindrà l’entrada gratuïta fins a completar l’aforament màxim permés.

© 2021 Portal de L'Olleria digitalcef.com